perjantai 26. joulukuuta 2014

Väriä hyllyyn


Meillä oli tässä taannoin makuuhuoneessa yksi ruskea hylly. Kyllästyin ruskeaan ja halusin raikkaamman hyllyn, valkoisen ja niitähän tulikin sitten kaksi. Vaan tässä kun väreistä pitää muutenkin, niin pian alkoi valkoiset tuntumaan liian valkoisilta ja laitoin hyllyihin violetilla kontaktimuovilla kuvioita. 

Nämäpäs on nyt kyllä mieleeni ja sitten joku kaunis päivä jos ei olekaan, niin kontaktimuovi lähtee hyllyistä helposti poiskin. Vierashuoneen lipasto taitaa saada saman käsittelyn.

Tänään on ollut niin kaunis sää. Pieni kirpakka pakkanen ja aurinkoa. Jouluruokaa syötiin viimeisen kerran. Nyt touhuloihin takaisin. Askarteluhuone on vapaapäivinä taas mukava olla olemassa.

11 kommenttia:

 1. Kiva hyllytuunaus! Ja niin totta että saa uudennäköistä taas toisenlaista tarrapintaa vaihtamalla :) Mielenkiinnolla odottelen taas mitä muuta mukavaa saat vapaapäivinä aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana jos odotat mitä täällä pikku blogissain tapahtuu :)

   Poista
 2. Iloinen tuunaus!ihanat värit kuvissa,dopivat huvin lilsn kanssa yhteen.hyvää joulun jälkeistä elämää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kännyllä kommentoin,ei näköjään ihan osuneet sormet oikeille näppäimille:D

   Poista
  2. Hi, ymmärsin mitä meinasit :) Kiitos ja hyvää joulun jälkeistä eloa sinulle ja toivottavasti taas pian blokkaatkin.

   Poista
 3. Hauska tuunaus. Valkoinen antaa kyllä ihanan raikkaan pohjan vanhoille aarteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, valkoinen on hyvä raikastaja, vaikka värejä kaipaankin valkoisen ympärille :)

   Poista
 4. Ihania vanhoja aarteita hylly täys! Kiva on tuunauskin kyllä. Pienillä jutuilla saa mukavasti erilaista ilmettä aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Vanhat aarteet on lähellä sydäntä :)

   Poista
 5. Onpas kiva! Mistä hankit tuota kontaktimuovia? En ole perehtynyt ollenkaan noihin, mutta mulla on yksi uusivanha valkoinen lipasto, johon tekisi mieli soveltaa jotain vastaavaa koristelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan ja vielä super helppo. Testasin vartavasten ja tuon saa hyvin irtikin, jos ei miellytä joku päivä. Kontaktin ostin paikallisesti askartelu / lahjatavara / krääsä myymälästä, mutta luulen kyllä, että löytyy monestakin paikasta. Veikkaisin esimerkiksi kirjakauppoja tai ehkä isompia markettejakin.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.