maanantai 22. joulukuuta 2014

Aurinko armas.


Tänään aurinko kurkisti aamupäivällä ikkunasta. Ihanaa. Hetihän se oli kamera kaivettava, vaan hyvinkin pikaisesti, kun jo piti rientää menoihinsa. 

Minulla oli rakas ystävä Helsingistä käymässä ja treffattiin pitkän lounaan ja joulubasaarin merkeissä. Basaarista lisää täällä. Itse tykkäsin tosi paljon, niinkuin muutenkin tämän tyylisistä tempauksista. Mukaan tarttuikin muutama emali, joista ehkä kuvia joku toinen kaunis aurinkoinen päivä.


Monen monta pikkuista tuunausta taas mielessäni ja huomenna pistänkin hihat heilumaan ideoiden suhteen.

Flunssa meinaa väkisin tulla, vaan pistän inkivääri-hunaja-sitrukset porisemaan. Minähän en hitsi vie lomallani sairasta.

Heippa ja ihana, jos täällä käyt ( vaikka tänään täällä tehdäänkin tikusta asiaa. ) ^^

6 kommenttia:

 1. Lorauta hiukan rommia (tai muutavastaavaa) sekaan, niin varmasti kuolee pöpöt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lorauttamatta on mennyt useampi kupillinen, mutta ei se auta kun lorauttaa seuraavaan. Ei meinaa köhä hellittää.

   Poista
 2. Toivottavasti nujerrat flunssan pikapikaa! Kivat löydöt ja kyllä se aurinko täälläkin ehti hetken aamulla päivää piristää. Nyt satanut jo jonkin aikaa lisää lunta. Mukavaa illanjatkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Flunssan nujerrus ei toistaiseksi oikein tepsi, mutta onneksi aattoon on vielä joitakin tunteja. Kyllä tuo aurinkoo hellii niin toiselle tavalla kun harvoin näkee. Eilen oli sellainen päivä. Tänään auringosta ei tietoakaan ainakaan täällä meillä.

   Poista
 3. Minullakin meinasi flunssa iskeä heti loman alettua, mutta taisin tainnuttaa sen c-vitamiinikuurilla.
  Ihana auringonvalo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin mälsä sairastaa lomalla. Toisaalta ei jaksa nähdä vaivaa lähteäkseen lääkäriin flunssan takia. Nykyäänhän on mahdollista lomallakin hakea sairaslomaa. Ja aurinko on ihana.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.