sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Matkoilla maakunnissa..

Eilen lähdettiin ukkelin kanssa ekstempore reissuun muutamaan lähikuntaan. Mentiin aamupalalle satamaan maailman parhaille croisanteille. Croisantti kahvila on ihan tosi kaunis ja viihtyisä, mutta nappasimme eväät mukaan, jotka söimme veden äärellä. 


Tänne avattiin eilen kesäkauppa Aatekaappi. Kauppa toimi myös viime kesänä ja onkin aivan ihana paikka käsityötä arvostaville. Ehdottomasti poikkean toistekkin tänä kesänä, vaikka nyt ei ostoja mukaan tarttunutkaan.
Satamasta lähdimme vierailulle muutamaan lähinkuntaan pikkuputiikkien, kirpparien, ruokailun ja leppoisan vapaapäivän toivossa. Ensin poikkesimme Vääksyyn, Vääksyn kanavalle ja muutamille kirppareille niin sisällä kuin ulkona. Ensimmäinen ulkokirpputori tapahtuma oli aivan ihana ja hyvinkin oli minun makuun olevaa tavaraa myynnissä. Ilmeisesti kuitenkin myymässä oli hyvinkin hintatietoista sakkia ja ehkä sellaista jotka kiertää aktiivisemminkin myymässä. Mukaan ei tarttunut mitään kirpuilta mitään, mutta tottakai oli kivaa kierrellä ja katsella.  Käsityökaupasta ostin ihanan korun <3Vääksy on kaunis paikka ja olikin mukava kierrellä ilman varsinaista päämäärää. Näimme myös kaarnaveneiden (!) sm-kilpailut, kävelimme satamassa ja poikkesimme limulle kanavan kupeeseen. 


Vääksyn jälkeen ajoimme Sysmään muuten vain. Sysmässä oli markkinat ja kirpputori jotka kiersimme. Tarkoitus oli käydä myös syömässä, mutta ei löytynyt sopivanoloista paikkaa ja ajoimme Vääksyn satamaan uudestaan syömään. Kauniita maisemia näimme Sysmään mennessä, joten ei kai sekään reissu turha ollut..

Tälläisen korun hankin Vääksystä ja aikasen ihana onkin ja sopii minun muiden korujen joukkoon, jotka ei ehkä niitä perinteisimpiä ole. Lisää koruista täällä :)Tänään on vapaapäivä helteistä ja aikalailla päivä sisätiloissa, ehkä. Huomenna jatkuu loman jälkeiset työt. Haikeaa ja samalla niin totta. Arkikin on ok, mutta kyllä loman jälkeen hetken kestää taas tottua työhön ja kellon kanssa kulkemisiin. 

Mukavaa töihin paluuta kaikille jotka palaatte, mukavaa lomaa kaikille, jotka loman aloitatte.

10 kommenttia:

 1. juurikin tuollaiset "äkkilähdöt" on ihan parhautta - ei voi koskaan tietää mitä kivaa kohtaa"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Itselle sopii paremmin muutenkin viiliksen mukaan menot :)

   Poista
 2. Mukava retkipäivä ollut! Vääksyssä en ole koskaan käynyt, se täytyisi ottaa seuraavan retken ohjelmaan. Kaunista ja kivat ostokset olet tehnyt! Koitetaanhan häivyttää vielä tänään töihin menon todellisuus mielestä :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vääksy on kyllä kiva kesäkaupunki, vielä kun sattui nuo kirputkin olemaan. Suosittelen kyllä :)

   Poista
 3. ♥Näyttää tosi kivalta paikalta! Ihania bongauksia!

  VastaaPoista
 4. Ihana reissu teillä ollut :) Minulla alkoi kanssa tänään työt, todella haikea olo, mutta kyllähän arki on mukavaa myös. Loma vaan oli niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma on ihana <3 Ehkä tosiaan yhtä tärkeää mukava arki, sitä kun täällä elellään pääsääntöisesti kuitenkin :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.