torstai 2. tammikuuta 2014

Aadolf

Kirjoittelin tuossa pari pykälää sitten meidän pupusta. Nyt on vuorossa meidän Aadolf, Alfons, Adolfiina Skrode, Skruudolf..... Aadolf on 5-vuotias sekarotuinen tuhannen touhun koira. 

Tuolla koiralla on virtaa, iloa ja elämää varmasti yhtäpaljon kuin pienessä pitäjässä. Ehkä jopa parissa pitäjässä. Tarvittaessa hän myös rauhoittuu mielellään sohvalle ihmisen kylkeen. Kirjaimellisesti kylkeen, Aadolf haluaa tulla mahdollisimman liki ja jakaa suukkosia suukkosten perään.

Aadolfilla on valtava ego, mitä muiden koirien tapaamiseen tulee. Aadolf ei siedä muita koiria lainkaan jos hän itse, toinen koira tai molemmat ovat kiinni. Ainoastaan meidän toisen koiran kanssa hän tulee toimeen tuolloin. Muiden koirien kanssa juttu luistaa, mikäli molemmat on irti ja lääniä on paljon. 

Ei ole epäilystäkään etteikö myös ruoka, juoma, nenäliinat, korvatulpat tai wc-paperihylsyt saisi huutia, mikäli vartioimatta meidän pojan eteen tulee. 

He, ihan mahtava, hymyilevä haukku. Tuon koiran rakkaus omistajia kohtaan on niin vilpitöntä ja suurta . Tätä nassukkaa rakastaa takasinkin päin kovin, kuten kaikkia meidän eläimiä :)


 -Miia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjälki olisi mukava.