sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Merkkipäivä ^^


Toissapäivänä viikonloppuja toivotellessa mietin ettei ole juuri asiaa ollut vimeaikoina blogiin ja tässä jo sitä ollaan. Noo, onko nytkään niin oleellista, mutta blogiin kirjoittaminen, tai muiden kuulumisten seuraaminen on mukava tapa viettää sunnuntaita. 

Täällä on ollut tosi leppoisa ja rauhallinen viikonloppu. Eilen käytiin kylillä ja nakutettiin useampi tunti aitaa pihalle. Ensi viikonloppuna viimeistään saadaan aita valmiiksikin jo. 

Eilinen sisustusbloggaajien kirpputori Pasilassa meni ohi. Aina ei vain aika tai puhti riitä vaikka mitä kivaa olisi tarjolla. Nyt kuitenkin hieman harmittaa ja olisi vain pitänyt lähteä. Sellaistakin tuumin, että olisispas kiva järjestää täällä meillä Lahdessa vastaava tapahtuma. Muutamia samanhenkisiä bloggaajia täältä tiedän ja ehkä vain jossain vaiheessa pitäisi kysäsistä heiltäkin mahdollista mielenkiintoa tapahtuman järjestämiseen.

Tänään aamu alkoi letuilla ja päivä jatkui pulledporkilla, ukkelin tekemillä. Niin ja kukkiakin sain. Juhlittiin pienimuotoisesti minun syntymäpäiviä ja ukkelin ja minun 3-vuotis kihlapäivää. Hyvä me. Naimisiinkin voitaisiin joku kaunis päivä hyvinkin ehtiä. On hyvä olla yhdessä ja on tärkeä huomioida juhla arjen keskellä tai juhla pyhänä. Olen aina ollut syntymäpäivien perään ja vaikka ikä karttuu, eikä edes pyöreitä tule niin jotain erityistä on mukava tehdä. Tänä vuonna näin pienimuotoisesti, mutta hyvinkin niin mistä tykkään. Eikä tuu ikä yksin ei, viime viikolla huomasin yhden juonteen lisää, sellaisen hymyjuonteen.

Juhlista tulikin mieleen myös joulu. Joulu! Joulukuuta kohden mennään ja hitsi siinäpä on taas yksi juhla joka on yksi tärkeimmistä. Kohtahan se on aloitettava jo koristelu ^^

Heippa ja terveisiä kaikille ketkä tänne kurkistatte niin ja lämpimästi tervetuloa muutamalle uudelle lukijalle.

16 kommenttia:

 1. Onnea kihlajaispäivän johdosta! :) Muakin harmittaa kun kirppis jäi väliin. Ihan siinä lähellä Habitaressa olin, mutta päätettiin suosiolla jättää kirppis väliin, että päivä ei veny liikaa. Ehkä ensi kerralla sitten.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut teille ja sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Tupla-onnet!<3 Ei se paljoa vaadi, että päivästä saa "arjesta poikkeavan", itekkin tykkään merkkipäivinä vaan panostaa hyvään ruokaan ja yhdessäoloon. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea teille :) Mitä tuo herkullisen näköinen violetti on mitä pursuaa hampparin välistä? punasipulia? kaalia?

  VastaaPoista
 5. Onnittelut! Ja nyt rupes minuakin jo jouluttamaan (pitänee varmaan mennä hiplailemaan joulukoristeita) :D Joulu on <3

  VastaaPoista
 6. Onnea siulle & teille :D Täälläkin jäi kirppis väliin, vaikka vielä edellisiltana menoa mietin. Aurinkosää & koira veivätkin sit metsään niin jäi kaupunkihummailut ;)

  VastaaPoista
 7. Tuplasti onnea! Kun syksy tästä etenee, niin joulua on hyvä alkaa odotella.

  VastaaPoista
 8. Hurjasti onnea kumpaisenkin tapahtuman johdosta :) Ihana viikonloppu takana. Eilen koko päivä liikenteessä ja tänään leppoisaa kotoilua pyykkiä pesten ja kokkaillen. Mukavaa työviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 9. Lämpimät onnittelut merkkipäivistä! Kyllä aina kannattaa juhlia, edes pienesti, kun aihetta on, niin sujuu sitten arkikin vähän kevyemmin.

  VastaaPoista
 10. Onnittelut sulle ja teille! Syntymäpäiviä täytyy tottakai juhlia, pyöreät tai ei. Juhlistamiseksi riittää pienikin juttu, pääasia että jotain :)

  Olisin ja mieluusti mennyt tuonne kirpulle, mutta jätin väliin. Viimeksi sinne oli kunnolla jonoa, aattelin ettei hermo kestä jos taas sama juttu. Jonottaminen ei sovi mulle :D

  VastaaPoista
 11. Onnittelut sinulle ja molemmille yhteensä <3 Herkullisesti sitä on ainakin vietetty. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Onnea ja onnea! Aika hyvät juhlaherkut teillä, aloin melkein kuolaamaan täällä :D

  VastaaPoista
 13. Myöhäisenmyöhäisiä onnitteluita täältä muuttotohinan keskeltä! <3 Kyllä on ihanaa aina, kun tavallisessa arjessa vähän romatisoidaan välillä :)

  VastaaPoista
 14. ♥paljon onnea sinulle, ja teille♥

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.