perjantai 11. syyskuuta 2015

Happamia sanoi kettu / terveisiäHeippa. 

Tulin vain huikkaamaan heipat ja terveiset viikonloppuun kaikille tänne bloginkin puolelle. Jotenkin on vähissä tarinat tänne, mutta kyllä tämä blogimaailma on edelleen mieluinen ittelle. Eipä muuta kuin lukemaan muiden kuulumisia, jos omista ei juuri ole tänne kirjoitettavaksi. Kaikki hyvin ja eiköhän muita aiheita taas tännekin tule ajallaan.

Alemmassa kuvassa sisääntulo eheämmässä uudessa asussaan. Kaunis turkoosi sai uutta maalia pintaan ja aukko ovenpielet tässä taannoin kesällä ( Puhelinkuva, mutta tähän terveiseen ei ole nyt muuta. )

15 kommenttia:

 1. Aurinkoista viikonloppua! Näytät niin ihanalta ja pirteältä tuossa istuessasi.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kesäistä viikonloppua myös sinulle Miia!

  VastaaPoista
 3. Hauska kontrasti tuo turkoosisisääntulo - pirtee :) Kivaa viikonloppua! Iteltä on jutut&kuvat hyytyny, ajatukset jotenkin niiiin työkeskeisiä vaan, mut kiva seikkailla muilla kylässä fiilistelemässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttuja ja kuvia fiiliksen mukaan kumpasellekin. Olis kyllä mukava taas nähdä ja lukea sinustakin :)

   Poista
 4. Mukavaa viikonloppua :) Aina ei juttu kuje eikä se haittaa ollenkaan! Ja joskus elämän tilanne määrittää paljon ♥ täällä me muut ollaan ei kadota kuitenkaan! :)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa viikonloppua :) Aina ei juttu kuje eikä se haittaa ollenkaan! Ja joskus elämän tilanne määrittää paljon ♥ täällä me muut ollaan ei kadota kuitenkaan! :)

  VastaaPoista
 6. Täällä podetaan samaa ajanpuutetta! No onneksi edes välillä kerkee jotain kirjoittamaan. Se harmittaa todella kun ei ehdi lukemaan toisten kuulumisia. Tuosta eteisestä tuli aivan huippu. Nyt muakin rupes kutkuttamaan tuo turkoosi. Voi mahdoton mikä väripläjäys se olisin meidän pienesssä verannassa/tuulikaapissa. Meillä meinaan miniveranta on niin hirveässä kunnossa. Seinät on ihan mustia jälkiä täynnä. Pitäisi siis jokatapuksessa maalata. Ehkä en vedeäkkään valkoisella...Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli turkoosi alunperinkin sisäänkäynti, mutta hyvinkin kulunut, aikansa elänyt ja tummempi. Kirkastui kyllä mukavasti ja saa minut hyvälle tuulelle :)

   Poista
 7. Kivaa viikonloppua!
  Tuntuu että itellä on aika niin vähissä ettei ehdi edes kommentoimaan muiden blogeja. Luen kyllä ahkerasti päivittäin. Eihän mun päivä edes lähtisi käyntiin ilman aamukahvia ja blogien lueskelua. Niin, asiat tärkeysjärjestykseen, ensin blogien lueskelut ja sitten vasta uutiset, jos ehdin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin yleensä aamusta luen jokusen blogin, vaikkakin useamminkin voisi kommentoidakin.

   Poista
 8. Onpas pirtee ja raikas sisäänkäynti, tykkään kovasti.
  Mitä sitä väkisin vääntämään, kirjottelee sitten taas kun sitä sanottavaa on :) Mukavaa viikonvaihteen jatkoa.

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.