torstai 16. huhtikuuta 2015

Ensimmäisestä toiseen, toisesta kolmanteen..


Hei se on taas tämä äkkipikainen täällä hei. Töistä tullessa aloin kaivelemaan lapsille töihin loru-/jumppa-/touhupussia. Pussi löytyi kyllä kortteineen. Pussi on tehty vanhasta verhosta ja nauhana on pitsinauha. Tuo verhokangas on kyllä loputon : tuota on ainakin lattiatyynyssä, koristetyynyissä, hedelmäpussissa ja tässä. Kortit on tulostettu tai vanhoja kuvia hyödyntäen liimattu kartongille ja laminoitu.

Pussin lisäksi kuviin löytyi myös koruja, kengät, vinyylilevyjä, juna.. 

En edes ehtinyt pussia tarkistaa sisältöineen kun jo kuljin taas pisin poikin taloa vinyylit kainalossa miettien paikkaa jos toista esillepanoon. Ukkelilla on useampi mötley crue vinyyli ja tarkoitus on ollut pitkään ( pari vuotta )  löytää kansille paikka sisustuksesta. Harmillisesti vieläkään en paikkaa keksinyt, mutta uskon että joku kaunis päivä paikka löytyy sattumalta. Yksi idea on laittaa levyt alakertaan vievään portaikkoon, mutta portaikossa on vain se mutta, että tila on aivan kesken edelleen ja levyt ei pääse oikeuksiinsa. Mötley crue on ukkelille tärkeä yhtye ja tykkään kyllä itsekin. Niin ja nuo kannet on vieläpä näyttää hyvältä.

Korvakorut on edelleen tekemiäni ja nämä kolmoset lähtevät ystävilleni. Tuo aivan ihana norjan vuonohevonen löytyi kirpparilta 0,20e hintaan ja päätyi kaulakoruksi itselle.

Tennarit päätyi kuviin lähinnä siksi, että eilen laitoin yhdet aikansa eläneet talvikengät kiertoon ja täällä haaveilen ilman lämpiävän niin, että tennareita voi taas käyttää pakkasmittaria tarkistamatta. Huomenna on tarkoitus lähteä kaupoille etsimään keltaisia converseja. Harmillisesti kyllä luulen, että keltaiset jää etsinnöiksi. Lukuisista väreistä huolimatta en ole keltaisiin törmännyt täällä Lahdessa. Jos täällä joku Lahtelainen poikkeaa ja tietää mistä löytäisin niin ilomielin tiedon kuulisin.

Juna päätyi kuviin muuten vain.
Nyt suurinosa rommpeista on keittiönpöydällä. Yllättävän kauan saa yhden pussin etsimiseen aikaa kulumaan..

Moimoi ja mukavaa viikkoa :)

9 kommenttia:

 1. Kiva pussi ja vauhtivarpaat näyttävät siellä majailevan :) Omat valkoiset tennarini ovat vielä kaapissa, ei ole tarjennut niitä käyttää kun on niin kylmä. Juuri oikean värisiä keltaisia Converseja on varmasti vaikea löytää, onnea etsinnöille!

  VastaaPoista
 2. Minäkin haluaisin meille jotain bändijuttuja seinälle...

  VastaaPoista
 3. Ei ole lorupussin voittanutta <3 ihania käsitöitä:)

  VastaaPoista
 4. Kuka saa, kuka saa, lorupussiin kurkistaa :D ihana! Pussiteemalla postailtiin näköjään molemmat. Löysitkö jo tennarit? Itse kans haaveilin keltaisista, mutta kun piti äkkiä saada kangaskengät edullisesti päädyin cittarista Puman valkoisiin varrettomiin. Mutta sellaiset TIEtyN keltaiset olis aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi en kyllä löytänyt tennareita, en keltaisia, enkä sitten muitakaan halunnut. Tiedän kuitenkin converseissa olevan ne tietynväriset ihanat keltaiset, mutta en vain meidän kulmilla niihin ole vielä törmännyt. Tennarit on kyllä mukavia :)

   Poista
 5. ...tillin tallin tömpsis... Kaikenlaiset pussukat on varsin monikäyttöisiä työjutuissa. Ja aina niin suosittuja muksujen mielestä. Niin on söpö ponikoru!

  VastaaPoista
 6. Lorupussi on kyllä aika ehdoton ja kiva töihin. Minä oon tosiaan hyödyntänyt pussukkaa myös esimerkiksi jumppapussina, jolloin pussista tulee jumppaohjeíta. Sitten olen käyttänyt esimerkiksi arvuutteluun, jolloin minä tai lapsi saa antaa pussissa olevasta esineestä/lelusta/kuvasta vinkkejä ja muut arvaavat. Varsin monikäyttöinen tömpsis siis :)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.