lauantai 7. maaliskuuta 2015

Lalallaallalllaaa Lauantaina.


Viikot kuluu humpsahtaen. Uusien työvuorojen myötä viikot kuluu jotenkin taas entistä nopeammin, mikäli se ikinä on mahdollistakaan. Nyt on taas lauantaissa, vaikka juurihan oli edellinen viikonloppu. 

Yöllä näin unta, jossa seikkailin pisin poikin New Yorkia vapauden patsaalla, puistoissa, kirppareilla.. Ei tarvitse kauaa miettiä mistä ajatukset New Yorkista tulee : Ukkeli on haaveillut tuonne enemmän ja vähemmän muutaman vuoden ja usein puhuukin ajatuksistaan. Tavoite hällä onkin lähteä matkalle ensi vuoden puolella veljensä kanssa. Itse en niinkään herätessä matkasta haaveillut, mutta kirpputoreista sitä enemmän. Eikä muuta kuin ystäväin mukaan ja niin sitä mentiin. Aarteita löytyi hyvinkin, niin itselle, kuin ystävälle sitäkin enemmän. Meilä on hyvinkin sama maku ja oikein huvitti kuinka muutaman tavaran / vaatteen luo pinkastiin kilpaa. On niin ihana kun on ihmisiä, joiden kanssa jakaa tämä rakas harrastus. Tässäpä omia ostojani :Ihmeitä ei täällä muuten niin olekkaan viikossa ehtinyt. Lähinnä töitä, kotia, muutamia uusia korviksia ja ihan tosi paljon kevään odottamista. Ensi viikolle on luvattu hyvinkin aurinkoa ja kesäistä säätä. 

Nyt blogien pariin. Mukavaa viikonloppua toivoo Miia

18 kommenttia:

 1. Pirteän värisiä löytöjä olet kirpuilta tehnyt! Mukavaa lauantain jatkoa:)

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä, erityisesti tuo keltainen valaisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ylimmissä kuvissa on eilisiä kirppulöytöjä. Keltainen valaisin on kyllä löytöjen löytö. Aiemmlta ajalta kylläkin ja pelastettu roskalavalle menolta.

   Poista
 3. Ihania löytöjä, erityisesti tuo keltainen valaisin? :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä oot tehnyt! :)
  Käythän vilkaisemassa/kommentoimassa blogiani?
  ---> http://mybeatywonderland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Huikeita löytöjä. Varsinkin tykästyin noihin keltaisiin juttuihin! Minä ylittelin viime yönä unessa useammankin sillan. Mitähän sekin mahtaa tarkoittaa? Mukavaa lauantai ehtoota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täytys oikein hankkia unikirja. En ehkä niin kirjaimellisesti sitä lukisi, mutta lähes päivittäin saisi selata, itse näen tosi paljon unia ja olen aina nähnyt.

   Poista
 6. Oi, makeita löytöjä. Mitä tuo ihana lintuprintti on?
  Sama täällä, loman jälkeinen viikko meni supernopeasti, vaikka mulla oli tänään vielä töitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Kirsikka. Lintuprintti on tyynyn kuosia. Minustakin tosi ihana. Veikkaan, että tyyny on alun perin ikeaa. Mitä onkaan niin kiva kuitenkn :)

   Poista
 7. Hauskoja nappeja. Meillä oli tänään sama ohjelma: kirpputori. Mentiin fillareilla ja tuntui jo ihan keväältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Napit on korviksia :) Voi että : fillari. Täällä ei vielä voisi kuvitellakaan fillarointia, mutta lähiaikoina varmasti kyllä.

   Poista
 8. Onpa taas kivoja löytöjä. Olen iloinen puolestasi :D Viehättäviä koruja olet tehnyt. Paljon tuollaisilla korviksilla olikaan hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihana. Kiitos. Korviksia olen myynyt 5e posteineen ja kahdet tulee samoilla posteilla eli 9,20e

   Poista
 9. Ihania koruja :) Me kerran yhden kaverin kanssa jouduttiin leikkaamaan kirppislöytöhame puoliksi, kun tartuttiin niiin yhtäaikaa vaatteeseen ja molemmat haluttiin se kangas :D Iloista naistenpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, hauska kun kerroit, Hymyilytti :) Tuolla pilkistää yksi punainen verhokappa ja sillä hieman samanmoinen tarina : ystävä bongasi näitä yhdestä pöydästä kolme. Kapat oli vieläpä puoleen hintaan ja minä kun ihastuin kankaaseen myös kovin niin saimpa niistä yhden omakseni.

   Poista
 10. Edullisiakin vielä. Nyt ei ole aikaa perehtyä, mutta yritän palailla asiaan pian :D

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.