torstai 2. lokakuuta 2014

Kiurujen yö

Hiphiphei ! Kirjottelin joskus tännekkin, että meille tulee uusi tapetti makuuhuoneeseen ja nyt tapetti on viimein seinällä. Tykkään kovasti. Edelleen haaveilen keltaisista vanhoista peltilampuista tapetin päälle, mutta toistaiseksi mennään näillä.
Nythän tässä on tietysti myös se puoli, että haaveilen jo seuraavasta tapetista. Tapetti olisi tämä samainen Kiurujen yö, mutta keltaisena ja tulisi pikkuhuoneeseen. Hi, ehkä vielä joku päivä. Nyt tykätään tästä.

Mukavaa torstaita. Niin se perjantai ja viikonloppukin taas jo häämöttää..

19 kommenttia:

 1. Mun lempparitapetti, jollainen me hankittiin miehen kanssa ekaan omaan kotiin. On ollut muon suosikki yli 10 vuotta ja on edelleen, mainio valinta siis!

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi kauniilta :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis tapetti. Tykkään kovasti !

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä aivan mahtava tapetti. Samoin monet muut Tapettitehtaan valikoimista. :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis! Ihanan lämmin väri ja kukat <3

  VastaaPoista
 6. Niin on kaunis tapetti. Minulla on joskus ollut entisessä kodissani se sininen kiurujen yö-tapetti - kaikki ne kyseisen tapetin värit ovat niin kauniita.

  VastaaPoista
 7. joo mä rakastan kanssa tuota tapettia <3

  VastaaPoista
 8. Tuo on tapetti johon en kyllästy koskaan. Jo toinen koti menossa, jossa minulla on kiurujen yötä seinällä, Keltaisena olisi ihana!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille ihanista kommenteista <3 Oon kyllä niin rakastunut tuohon tapettiin. Jonkunverran jäikin ja nyt mietin, josko loputkin saisin johonkin viksuun paikkaan.

  VastaaPoista
 10. Rakastan tätä tapettia! meillä oli sama sinisenä keittiössä, mutta luovuimme siitä vuosi sitten. Parit maitolasilliset siihen heitettynä ja ketsupit teki tapetissa tehtävänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tämä ehkä säästyy maidolta ja ketsupilta makuuhuoneessa :) Kiva kun olet käynyt blogissani ja jättänyt merkin ^^

   Poista
 11. Oih, upea ♥
  Minä kun olen sellainen, että kyllästyn aina ja kaikkeen suorastaan salamannopeudella, niin mietin väkisinkin kuinka monta päivää menisi kun itse laittaisin tapetin vaihtoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta taas on tullut nykyään sellainen, että tuumin ja tuumin. Etsin ja etsin ja sitä kautta tavarat löytää omalle paikalleen :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.