tiistai 5. elokuuta 2014

Haaveissa vainko oot mun..


Minä todella uskon, että monesti kun jotain oikein ajattelee ja toivoo niin ennenpitkää sellainen asia toisinaan hyvinkin tupsahtaa eteen. Taas joku konkreettinen esimerkki tapahtui tälläisen suhteen. Ehkä jonkun mielestä pieni asia, mutta minulle asia, jonka tyylistä on tapahtunut useamminkin. Olen monen, monen, monen kertaa puhunut miehelle, että haluaisin punaisen vanhan jakkaran kukkajakkaraksi erääseen nurkkaan. Koskaan tämän asian eteen en ole mitään tehny ja tadaa : arvatkaas minkä pelastin tänään roskalavalle menolta? Punaisen vanhan jakkaran, kukkapöydäksi.


Isompi esimerkki näistä asioista on meidän koti. Minähän jo vuosia, vuosia sitten näytin meidän kotikatua ukkelille ja sanoin, että tälläiseltä alueelta haluaisin punaisen omakotitalon. Vuosia myöhemmin asutaan tällä samaisella kadulla, punaisessa omakotitalossa. Kyllähän ihmiset näyttää alueita ja taloja mimmoisen haluaisi, mutta olen sata varma, etten koskaan, koskaan ole osoittanut yhtä tiettyä katua niin selvästi, mitä meidän kadun osoitin. Talohan tosin ei ollut punainen oston aikaan, mutta nykyään on sitäkin <3

Tottakai on asioita, joita ei ikävä kyllä koskaan saa, vaikka kuinka toivoisi, tai kuinka haaveilisi. Itse en aio silti lopettaa haaveilua jatkossakaan.

Viikonloppuna en ollutkaan peräkontti kirpparilla, vaan lähdin extempore reissulle Helsinkiin kahden yhtyeen keikalle. Itselle kovin tärkeitä yhtyeitä menneisyydestä ja vuosien, vuosien keikkatauon jälkeen kun he esiityivät, niin alkuajattelusta huolimatta en kertakaikkiaan voinut jättää esiintymisiä väliin. Kyllä kannatti. Tärkeitä hetkiä, miljoonia muistoja ja hyvä mieli.

Lämmintä ja leppoisaa viikon jatkoa. Palataan taas :)

16 kommenttia:

 1. Kyllä haaveita pitää olla ja hauskaa on että ne myös välillä toteutuvat. Kaunis jakkara :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut jakkarasta. Tunne, jonka vain toinen dyykkaaja/kirppistelijä voi kuvitella kun löytää (ja vielä ilmaiseksi) jotain haaveilemaa!

  VastaaPoista
 3. Minun elämässäni on toteutunut useampikin haave. Sekä isompia että pienempiä. Uskon, että kun osaa oikein "pyytää", niin monen asian voi saada. Tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin. Onko sulle muuten tuttu aarrekarttamenetelmä, jossa visualisoidaan omia toiveita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aarrekartta on tuttu ja joskus vuosia sitten sellaisen tein ja todella, todella moni asia on siitä totetutunut. Oikeastaan ne kaikki. Yksi ainoa on toteutumatta, mutta en siitä enää haaveilekkaan :) Voisi tehdä vaikka taas uudenkin.

   Poista
 4. Ihania tarinoita! Minäkin tykkäsin siskon appivanhempien talosta ja asuinalueesta, kun he tällä paikkakunnalla vielä asuivat ja nyt meidän talo sijaitsee kahden talon päässä tuosta talosta. Ja oikeastaan etsittiin aivan toiselta alueelta asuntoja, eli haave varmaan kyti mielen pohjalla, kun talo tuolta sitten kuitenkin onnistuttiin ostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattele, teilläkin nyt niin ihana koti tuollaisella paikalla :)

   Poista
 5. Hei ihanaa! <3 Oon niin samaa mieltä tästä sun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kirjoitukset sattui näistä niin hyvin yksiin :)

   Poista
 6. ♥ihana jakkara! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 7. ihanan jakkaran olet kyllä pelastaut roskalavalta:) Vain haaveilemalla voi haaveet toteutua <3

  VastaaPoista
 8. Mieletön jakkara! Alitajunta se työstää asioita tehokkaammin kun voisi uskoakaan.

  VastaaPoista
 9. Ihana sattuma! Minullakin haaveet toteutui talon suhteen, ei tosin ihan sillä asuinalueella (saati kadulla!) kuin alunperin toivoin, vaan parin kilometrin päässä :)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.