keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Tassutellen eteenpäin..


Onnellista vuodenvaihtumista ja alkavaa uutta vuotta kaikille, jotka olette täällä poikenneet tai poikkeatte. 

Meillä menee vuodenvaihtuminen vielä hieman sairastuvan merkeissä. Ukkeli oli usemman päivän sairaana ja vieläkin toipilaana. Ystävien piti tulla kylään, mutta tänä vuonna näin. Itse juhlin lauantaina tyttöjen kesken muuten vain. Tänään syödään hyvin ja ollaan koirien tukena. Meidän koirat pelkää monien muiden lemmikkien tavoin raketteja ja ensimmäiset hätäpisut on jo siivottu. Vanhempi koira on aiemmin pelännyt paljon, nyt joko kuulon huonontumisen tai muuten sopeutumisen myötä ei paljon korvaa lotkauta. Nuorempi hakeutuu kylkikylkeen. Toivottavasti huomenna pakastuu ja päästään enemmän ulkoilemaan. Ulkoilukuvien myötä terkkuja kaikille. Kuullaan :)
6 kommenttia:

 1. Mitä mukavinta uutta vuotta sinne! Toivottavasti siellä pian tervehdytään ja koiratkin toipuu rakettien paukkeesta!

  VastaaPoista
 2. Koiramaisen mukavaa, vauhdikasta ja makoisaa vuotta 2015!

  VastaaPoista
 3. Niin se vuosi vaihtui! Mukavaa vuotta 2015!

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta! Meillä tais koirat kans säikkyä paukkuja, ku menee lastenhuoneen matto vaihtoon. Kanoja en oo vielä käynyt katsoon. Saa mies mennä, jos siellä on joku ketarat oikosellaan.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille <3 Koiratkin jo tokenemaan päin. Toivottavasti teillä muillakin lemmikitkin voi jo hyvin, jos säikkyi, eikä Johannan kanoja löydy ketarat ojossa. ( Oi. Pienet. )

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.