perjantai 22. elokuuta 2014

Kurkistus viikonloppuun

Se on perjantai ja meillä kävi nuohooja, jonka johdosta päästään saunomaan pitkästä aikaa. Täytyi tietysti kurkistaa kuinka piippu vetää ja hyvinhän se vetää. Meillä on uudet tikkaat ja nuohoojan edellisestä käynnistä oli pitkä aika, mutta nyt tikkaiden myötä tuokin asia on kunnossa. Hiphei.
Blogien kautta olen löytänyt monia, monia mukavia blogeja ja tänään postin kautta liihotteli luokseni Elliksen Sudenkorento koru. Viime viikolla sain Annin kautta pikkupussukan töihin pihalla. Meidän koti on tuo <3 Ihana kun ihmisillä on taito hyppysissään :)Muuten tänne on kuulunut parempaakin ja olenkin ollut sairaslomalla loppuviikon. Aina ei kaikki tietenkään voi olla hyvää, mutta alunperin blogin tein mukavia asioita muistellakseni itsellein niin ei täällä sen enempää huonommista. Itse en halua vartavasten huonompia muistoja muistella jälkeenpäin ja ohimenenvää tämäkin lie.

Nyt ajatukset naulaan ja löylyihin <3

Mitä teidän perjantaihin kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Nyt tekee mieli taas saunoa kun ilma on sateinen ja hieman koelakin. Meillä perjantai-ilta sujui ystävien kanssa neuloessa. Rakkaat sukkasiskot kokoontui meillä ja hauskaa oli. Uutta sukkamallia pääsin oppimaan. Toivottavasti voit jo paremmin, sairastelu on niin tylsää. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkasiskoilu kuulostaa mukavalta ja voi jos osaisikin neuloa <3

   Poista
 2. Saunominen kuuluu kyllä ehdottomasti viikonloppuun, vaikka meillä täällä kaupungissa se onkin vähän jäänyt. Nykyinen sauna on pieni ja löylyt kuivat, mutta uuteen tulee sitten puukiuas.
  Tervehtymisiä ja parempaa oloa toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meilläkin on tosiaan tuo puukiuas ja kyllä sitä itse huomaa sähkö- ja puukiukaan eron, vaikka kaikki ei kai niin huomaakkaan. Molemmat hyviä tietysti.

   Poista
 3. Mukavaa viikonlopun jatkoa - onneksi on viikonloput :D
  Ja kiitos haasteesta, jospa joku joskus ehtisi ottamaan kuvia miusta ja koiralaisesta. Meijän viikonloppuihin kuuluu monesti yökyläretki alakertaan koiralaisen seuraksi, arkena kun koiralainen joutuu nukkumaan alakerressa yöt yksinänsä (tylsästi vaan "koirapölyn" takia, että pysyis atoopikon peti puhtaana..) Miun jaloissa tuntuu nukkuvan ja aamuisin tulee iloisena makaamaan rinnanpäälle&nuolemaan kasvoja, ett vois jo herätä...
  Meillä ei heinäkuussa saunottu kotona ensinkään, tuntui tosi kivalle, kun viime viikolla lämmitettiin pitkästä aikaa sauna. Tervehtymistä siulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas koirat pääsee yleensä viikonloppuisin ylös nukkumaan meidän kanssa, kun viikolla monesti nukkuu keskenään alhaalla. Hiisi vie kun nuo viekin tilaa poikittain jalkopäässä <3 Meillä saunottiin myös tänäänkin.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.