maanantai 28. heinäkuuta 2014

Maailman paras pannukakku


Maanantai, ensimmäinen työpäivä loman jälkeen, eikä ollut hullumpaa ollenkaan. Tottakai lomaakin mielelläni olisin jatkanut, mutta näillä kun mennään niin ei kai voi olla ensimmäistä työpäivää loman jälkeen tai maanantaita viikonlopun jälkeen, jota pannukakku ei paremmaksi tee..


Ohje tähän herkkuun Täällä :)

Mukavaa viikkoa kaikille !

16 kommenttia:

 1. Juuri kommentoin toiseen postaukseen että lettukuvat täytyy hypätä äkkiä yli, sillä liian kuuma keli niitä paistella. Perheessämme maito ja kananmuna-allergikkoja, ilman niitä onnistuu superhyvät letut, mutta kunnon pannaria en ole vielä onnistunut tekemään ilman näitä ainesosia... Lettuja paistellaankin sitten viikottain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lettuja minunkin teki vielä enemmän mieli, mutta helteen takia päädyin pannukakkuun, joka kyllä tietysti hyvä vaihtoehto myös. Letut viikoittain, mmm. Kuulostaa hyvältä :)

   Poista
 2. Pannari on myös minun suosikkiherkku. Omaan ohjeeseeni ei tule ollenkaan rasvaa ja hyvin tuntuu kaikille maistuvan. Nyt vielä kun voi syödä pannarinsa tuoreiden marjojen kanssa. Vauhdikkaastihan tämä eka työviikko tuntuu etenevän. Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pannari on kyllä niin hyvä, nopea ja helppokin :) Sunnuntaina tehtiin kakku, joka ei onnistunut niinkään..

   Poista
 3. Nam, näyttää herkulta! Tsemppiä työviikkoon, jos ekasta maanantaista selviää hyvin fiiliksin, niin eiköhän se siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eiköhän tämä arki tästä käynnisty taasen.

   Poista
 4. Pannukakku on ihan parasta kesäisin :) on tullut herkuteltua sillä useampaan otteeseen. Iloa päiviisi!

  VastaaPoista
 5. Salaa odotan jo viileämpiä pannarikelejä, Torpalla kun ei voi nyt polttaa leivinuunia laisinkaan ja kaupunkikodissa ei jotenkin ole samanlaista pannarifiilistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen juur juttelin kuinka ihanaa on syksyllä leivinuunilla paistaa räiskäleitä. Sunnuntai aamun letut leivinuunilla :)

   Poista
 6. ♥nam, näyttää niin hyvältä! ♥

  VastaaPoista
 7. Oijoi, näyttää niin hyvältä! Viime pannareista onkin jo aikaa :)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.