sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Sunnuntaina peräkonttikirpulla..


Sunnuntait kesäisin on kyllä mukavia ja otollisia päiviä kirpparimyynteihin ja kirppariostoihin. Tänään poikkesin paikallisen kirpun peräkonttimyynnissä ja mukaan tarttui kolme henkaria ( 1e/kpl ), vanha ankkalelu ( 4 e ), puinen pupukoriste ( 1e ) ja esikasvatettuja kaunokaisia ( kukkia, monivuotisia perannoita, 0,80 e/kpl. ) Itsekin menen varmasti myymään samaan tapahtumaan joku sunnuntai. Kirpputori on nimeltään Kisälli ja toimii täällä meillä Lahdessa Sopenkorven kaupunginosassa. Sisäkirppari on auki arkisin ja viikonloppuisin. Sunnuntaisin on lisäksi tuo ulkotapahtuma kesän joka sunnuntai.Ensi viikonloppuna onkin ukkelin tädin ja tädin miehen 40-vuotis hääpäiväjuhla jonne mennään ja jonka asu kurkkii alimmassa kuvassa. Löysin Pärnun reissulta aivan ihanan farkkutakin ja alle laitan aika mukavan sinisen mekon. Kyllä kelpaa juhlia ehdottomasti juhlimisen arvoista tapahtumaa.

Eilen tehtiin yllätysvisiitti rakkaiden ystävien luo Järvenpäähän jonne he muuttivat Helsingistä muutama viikko takaperin. Ihana koti, rakkaat ihmiset. Kesällä ekstempore menot on monesti hauskoja ja niin oli tuokin reissu.

Huomenna takaisin sorvin ääreen, eikä kun huomenna takaisin töihin lasten pariin viikon loman jäljiltä. Olipa ihana loma ja onneksi Heinäkuun lopussa on lomaa odotettavissa lisää useampi viikko. Sitä ennen kuitenkin töitä ja eipä harmita sekään :)

-Miia

33 kommenttia:

 1. Upeat löydöt ja varsinkin juo ilosen väriset henkarit olisivat voineet muuttaa meillekin :) Kesäkirppiksillä kiertely on mukavaa hommaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkareita jäi vielä muutama, mutta napsin nämä omimmat mukaan. Anni näppäränä äkkiä tekee tämmöset itselle :)

   Poista
 2. Onpas jotenkin iloisia nuo sinun ostokset! :) Ekstemporereissut on parhaita, meilläkin oli tänään vähä semmonen, kun lähdettiin hakeen yhtä kaappia ja saatiinkin samalla mökkiesittely talosta, jota oon ihaillu aina sen ohi ajaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo olikin iloisia löytöjä :) Hauskalta kuulostaa teidän mökkiesittely :)

   Poista
 3. No oletpas löytänyt hauskan näköiset henkarit :) Ankkakin on kovin söpönen. Ja kuulostaa oikein kivalle tuo joka sunnuntainen kirppistapahtuma, joka on varsin hyvä paikka löytöjen tekemiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kirpparilla on kuitenkin paljon tilaa pihassa niin tosi mukava idea järjestää säännöllinen pihamyyntikin.

   Poista
 4. Sävysävyyn olet tehnyt löydöt :) Yleensä extemporee jutut on kaikessa parhaita. Kesällä ei edes haittaa, vaikka paluu menisi myöhäisenkiin, kun on niin valoisaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattumalta sävysävyyn, mutta toisaalta niin semmoset värit jotka usein mukaan päätyykin :)

   Poista
 5. Ihana ankka! Vanhoissa puuleluissa vaan on sitä jotakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kauniita ja kestäviä. Aika toisenlaisia kuin monet nykyiset lelut.

   Poista
 6. Onpa hauska ankka! Eikä ollut taimetkaan hinnalla pilattuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat pääsikin jo penkkiin :) Hieman eri hintaa kuin toiset joita viikonlopun aikana muualta hankin.

   Poista
 7. Kirppistapahtumat ovat kesän parhaimpia juttuja, itse olin eilen Pieksämäen torilla järjestettävässä kirpparitapahtumassa. Tosin löytöjä ei tullut vastaan, mutta kiertely ja hypistelyhän se mukavinta onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiertely ja hypistely on kivaa ja sitten kun ei koskaan tiedä minkä aarteen hypistellessä löytää :)

   Poista
 8. Missä päin maata te taas asuittekaan? Taidetaan olla samalla alalla työrintamalla tai ainakin olet ihan päiväkodintädin näköinen ;)

  -Pappadiippa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. Lahdessahan te olettekin :D

   Poista
  2. Kääk, päiväkodin työntekijän näköinen :) Minulla tosin ei oo ehkä yhtään marimekon vaatetta mitä minusta on monilla pk työntekijöillä ^^

   Poista
 9. Ihana tuo ankka! Hyviä löytöjä olet kyllä tehnyt.

  VastaaPoista
 10. Onpas ihana ankka. Minua alkoi niin lapsettaa tuota katsoessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos meillä on koskaan lasta niin meillä on toivottavasti enemmänkin tuollaisia vanhoja, kestäviä ja samalla kauniita leluja :)

   Poista
 11. Ihanat löydöt! Yritin kans eilen Turun reissulla poiketa parilla kirppiksellä, mutta löysin vain sellaisia kirppiksiä, jotka oli kiinni maanantaisin. No, säästypä rahat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppikset kiinni maanantaisin? Kyllä kirppisten soisi olevan auki aina :D :)

   Poista
 12. Kivat kirppuostokset, ankka on hellyttävn söpö ja henkarit mielettömän hienot.

  Mua nauratti toi aiempi kommentti päiväkodintädin näköisyydestä. Mun ja ystävän hupia on bongailla päiväkodintätejä ihmisjoukoista. Yhtään en tiedä kuinka usein olemme oikeaan osuneet, villi veikkaus en että usein. Juuri pukeutumisen perusteella näitä bongailuja teemme. Ja mietimme että ollaanko mekin ilmiselviä tätejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus oli muuten sellainen tv ohjelma jossa piti arvata ihmisten ammatteja, muistatko? Se oli hauska ja tosiaan tuota tulee välillä harrastettua kaupungilla muuten vain :)

   Poista
 13. Voi miten pirtsakat löydöt! Nuo tuollaiset henkarit olisivatkin muuten hyvät olla olemassa. Itse keräilen Sarviksen henkareita, mutta ne ovat niin pahuksen paksuja! Kannattelevat kyllä hyvin raskaampia takkeja, mutta tilaa vievät pirkuleesti. Ehkä pittää siis ruveta keräämään rinnalle ohkasempaa henkarimallia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarvikset on tosi ihania ja aika arvokkaita samalla, mutta jos kohtuu hintaan vastaan tulisin niin mukaan nappaisin kyllä :)

   Poista
 14. Ihania löytöjä! :)
  Tuo kisälli taitaa olla hyvä kirppari? Olen heidän kuviaan kuolannut instassa ja aina ajatellut, että tuonne pitää mennä!! Ja myös se sunnuntain peräkontti-kirppis houkuttelee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä olen ainakin tehnyt kisällissä hyviä löytöjä. Ehdottomasti suosittelen käymään ja vaikka just yhdistämään sunnuntaihin, jolloin peräkonttikirppiskin on käynnissä :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.