perjantai 26. kesäkuuta 2015

Instagramiin sekä antiikki ja keräilymessuille..


Välillä ja usein olen kyllä todella myöhässä monen uuden asian suhteen, ainakin mitä sosiaaliseen mediaan tulee tai uusimpiin teknisiin vempaimiin. Oikeastaan en ole koskaan ollut näistä kovinkaan kiinnostunut,  vaan nyt tein yhden harppauksen taasen eteenpäin ja liityin Instagramiin. Sieltä minut löytää nimellä Ketunkololla. Mitä nyt eilisestä olen tuota seurannut niin aika hauskalta paikaltahan tuo vaikuttaa. Muutamia tuttuja olenkin tuolta löytänyt, mutta vinkatkaa ihmeessä jos löydän teitä blogissa pyörähtäjiä sieltä lisääkin :)Ylläoleva kuva on pihaltamme jossa kukat kasvaa hyvää vartta, nimenomaan ainakin vartta, mutta toivottvasti valon lisääntymisen myötä jaksaa pian kukkia kaikessa kukoistuksessaan.

Väreistä puheenollen : Huomenna menen Vääksyyn Antiikki ja keräilymessuille. Vääksyn liikuntahalli täyttyy antiikista, keräilystä, designistä, retrosta ja vintagesta. Mummolan muistoisia löytöjä kotiin, keräilyyn ja kesämökille. Jos sinuakin moinen kiinnostaa ja pyörähdät siellä likikään niin käy ihmeessä. Messut kestää koko viikonlopun.

Kuullaan taas :)

4 kommenttia:

 1. Täällä toinen myöhäisherännäinen ilmoittautuu :) Instaan pohdin kanssa menoa, saas nähdä onnistunko tuossa! Mukavaa aarteenetsintää mesuilta ja kamera mukaan että päästään nauttimaan tunnelmista!

  VastaaPoista
 2. Olen kanssa hivenen "jälkeenjäänyt" tuon sosiaalisen median (ja noiden uusimpien teknisten vempaimien) suhteen :D Ehkäpä sitä itsekin voisi jossain vaiheessa ottaa harppauksen ja liittyä Instagramiin.. Pitääkin jossain vaiheessa käydä Instagramin puolella kurkkimassa :)

  Vietä mukava päivä Antiikki ja keräilymessuilla! Itseänikin moinen tapahtuma kiinostaisi, mutta sen verran on Vääksyyn matkaa, että tällä kertaa jää väliin :)

  VastaaPoista
 3. Messut kuulostavat hyvältä. Minulla on luvassa tänään hurrrrja pihatyöpäivä. Tänään ei nimittäin pitäisi sataa, joten nyt on iskettävä pihaan kiinni. Viidakko on melkoinen...

  VastaaPoista
 4. Mullakin kesti liittyä Instagramiin, kunnes ystävän painostuksesta päätin sitten mennä.
  Se on tosi kiva paikka ja kuvia pystyy hakea tosi hyvin! Tykkään siitä enemmän kuin esim, pinterestistä.
  Toivottavasti viihdyt :D

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.