torstai 30. huhtikuuta 2015

Kevein askelin..


Vappu, aika josta alkaa virallinen kesä minulle. Vappu on vuosia ja vuosia ollut minulle ajankohta, jolloin otan kevyet kesäkengät käyttöön. On lämmintä tai ei. Joskus kauan sitten, vuosia sitten ystäväni sanoi " Punaisia kenkiä käyttää lapset, maksulliset naiset ja Miia. " Lause joka on saanut monesti hymyn huulilleni. Tottakai punaisia kenkiä käyttää moni muukin, vaan niin ne nämä tämän päivän kevyet kengät on taas väriltään punaiset. Ei värillä väliä, kunhan se on punainen. ( Kääk samaan aikaan vilahti suomen kauneimman mökin kakkoskodissa aivan ihana punainen vanha kirstu <3 )
Tänä vuonna minulla on totaalisen rauhallinen vappuaatto. Tänään olen viettänyt vapaapäivää kaupoilla ja kotona. Loppuillan olen eläinten kanssa keskenään ja ukkeli on ystäviensä kanssa viettämässä aikaa. Ukkelin piti alunperin lähteä pohjois-karjalaan mökille ja jo silloin ajattelin etten edes halua tehdä kummoisempia kuin olla kotona. Mutkien kautta mökkimatka peruuntui ja edelleen haluan viettää vapun hiljaisuudessa. Muutama edellinen viikonloppu on mennyt kylillä aamuyöhön saakka ja nyt on hyvä nimenomaan näin.

Olen miettinyt tänään paljon edellisiä vappuja. Mielessä on ainakin vaput Helsingissä ja täällä Lahdessa keijunkorvat korvilla. Mielessä vappu seitsämän vuoden takaa kun muutettiin ukkelin kanssa ensimmäiseen yhteiseen kotiin ja sitä seuraavana vappuna toiseen yhteiseen kotiin. Muutamalta viime vuodelta on kuva hitsin kylmästä säästä ja grillikauden avaamisen muuttumisesta sisätiloihin.

Voikaa hyvin ja mukavaa työläisten juhlaa jokaiselle ja hyvää nimipäivää ainakin kaikille kaimoilleni toivoo Miia.

15 kommenttia:

 1. Ihanat kenkurat! Mulla on punaiset nahkatennarit ja ne kuuluvat ehdottomasti kevääseen! Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kesänavauskengät:) itse ostin viime vloppuna uudet punaiset sisäkengät töihin.tuntuivat niin kivoille jalassa ja samanlaiset mustat oli-niin mustat.rauhallista vappua;)t.toinen koiralaisen kanssa kaksin juhliva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on töissä punaiset sisäkengät. Tai siis yhdet niistä on punaiset :)

   Poista
 3. Rentouttavaa vappua ja nimipäivä onnittelut! T: Sanna MIIA :)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa vappua! (Hauska on myös tuo vapputraditio kevätkenkä :D )

  VastaaPoista
 5. Kauniit kengät! Jokohan sitä saisi heittää talvitakin varastoon? En kyllä heti muista tällaista kevättä että talvitamineissa kuljetaan toukokuuhun asti. Mukavaa Vappua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä heitin talvitakin suurinpiirtein viikko sitten varastoon. Töissä ulkona on vielä sellainen kevyt talvitakki, mutta toivottavasti ei enää alkavalla viikolla.

   Poista
 6. Pirteät kengät!! Kovin on kylmänpuoleinen vappu tänä vuonna, mutta eivätpähän ne ennenkään ole veljeksia keskenään olleetkaan. Hauskaa nimipäivää ja vapunpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä vapunpäivät sään puolesta vaihdellut tosi paljon. Eilen olin pihahommissa t-paidassa. Tänään ei tulisi mieleenkään.

   Poista
 7. Suloiset kengät. Itse en ole vielä uskaltautunut laittamaan mitään tennareita kesäisempää. Kaipaisin jo niin aikaa, jolloin voi mennä nurmikolle paljain varpain. Tänään vaan ei todellakaan ole se päivä :D

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.