perjantai 5. joulukuuta 2014

Alakerrassa huiskaten.


Meidän kodinhoitohuone / minun askarteluhuone on välillä kyllä niin rapainen ja sekametelisoppa ettei siellä viihdy kuin välikulku matkan. Meillä koirat on päivisin tuolla, kun ollaan töissä ja ai miten karvaa, tassurapaa ja matot rullalla tuolla onkin. Sitten kun siihen lisää pyykkitelineen pyykkeineen ja minun keskeneräiset askartelut niin siinäpä sitä jo onkin. Tänään kuitenkin siivosin huoneen taas tuhannennen kerran viihtyisäksi ja muutaman kuvankin napsin.


Olen kyllä tuohon tilaan enemmän kuin tyytyväinen. Tuohan oli ennen meidän muuttoa puuliiteri, joten nykyään tämä on tilana ehkä se, joka on kokenut suurimman muutoksen. Vielä jonain kauniina päivänä laitetaan tapetti lavasohvan taakse seinälle. Hyvä kuitenkin näinkin. Aiemmin liiterissä toimi ovena räsymatto, seinät oli tiilestä ja lattiana oli ehta maa ..














Huomenna mukavia juttuja tiedossa niin päivällä, kuin illalla. Ensimmäistä kertaa vuosiin tulee aika jolloin en näe linnanjuhlia. Pitäsiköhän oikein ottaa nauhalle ? ( ja juu, kyllä meilläkin tallennetaan, mutta tuo nauhoitus on mukava sana ja putkahtaa aina suustani jos tallennetaan, eli nauhoitetaan :) )


Hyvää ja tunnelmallista viikonloppua ja itsenäisyyspäivää kaikille.

14 kommenttia:

  1. Oi miten ihana tuo puinen istuinpaikka! <3 Olen haaveillu värkkääväni samanlaisen meidän sohvapöydäksi, mutta toistaiseksi ollaan suunnittelun tasolla.. :)

    Ja voi nauha sentään! Olen tehnyt viimeiset kaksi kuukautta yhtä kouluprojektia, jossa tutkin puhenäytteitä, mutta jatkuvasti vain kutsun niitä ääninauhoiksi! Nauha mikä nauha, ei siitä mihinkään pääse... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lavasohva on kyllä aika mukava. Ehkä pikkuisen on hiipunut oma into, kun näitä tuntuu olevan niin paljon jo. Kiva kuitenkin :)

      Voihan nauha :D Minä katson nauhoituksen lisäksi välillä myös videoilta elokuvia, kun dvd pyörii :)

      Poista
  2. Ihanan jouluinen tunnelma on puuhailuhuoneessasi. Erityisesti pidän tuosta ruostuneesta säilykepurkista jossa kasvaa joulukukka ( ei liene yllätys) Minulta jää myös pitkästä aikaa Linnanjuhlat näkemättä ja tallentaakaan en niitä voi koska digiboksi sanoi eilen sopimuksensa irti :( No, eiköhän noita hätkähdyttävimpiä pukuja nähdä viikolla vielä moneen kertaan mediassa . Oikein mukavaa Itsenäisyyspäivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi, olisin melkein arvannut jo :) Minulla pyörii täällä linnanjuhlat juuri ja´pari suosikki pukua olen jo bongannut. Elina Kiikon keltainen puku ja ja Aki Riihilahden vaimon punainen puku.

      Poista
  3. No nyt ainakin näyttää tosi viihtyisältä ja kauniilta tuo tila..:)

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, kun olet tehnyt tuostakin tilasta jouluisen! Meidän nykyisessä kodissa koristelut keskittyy lähinnä olohuoneeseen, mutta haaveilen kyllä jo siitä, miltä uuden kodin joulu näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa on sitten päästä juhlaakin kotiin laittamaan, kun paljon on tehnyt remonttia kodin eteen :)

      Poista
  5. Askarteluhuone. Ollappa sellainen. Kivoja jouluisia juttuja olet laittanut esille ja suloinen tuo pieni ikkunanpoka :)

    Hyasintti tai pari pitäisi käydä kyllä hankkimassa. Kiitos, kun muistutit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ikkunanpokia on meillä useampiakin. Talon vanhoja ikkunoita. Itsekin hain tänään hyasintteja lisää.

      Poista
  6. Tilava. Minulla taitaa ilta vierähtää leipoen synttäreille, mutta jos kuuntelisi lähetystä toisella korvalla samalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leipominen ja tulevat synttärit kuulostaa mukavalta myös.

      Poista
  7. No WAU mikä TILA!! aivan huippu ja tuo lavasohva ja kaikki. Meillä kodari on käytävänmallinen ja ai että EN tykkää ;/ Iloa itseänäisyyspäivään ja viikonloppuusi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ilon toivotuksista, sinulle samoin :) Tykkään kyllä kun tuolla tosiaan on tilaa. Kodinhoitohuone on 22 neliötä, joten tuolla mahtuu pyykätä kuin askarrella tai ommella.

      Poista

Tassunjälki olisi mukava.