sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Pieniä askareita kotona ja joululoman loppu.


Olen täällä viime päivinä touhuillut kotiin paljonkin juttuja. Kuitenkaan en osaa tai saa kuvattua niistä ollenkaan kaikkia. Muutama pikkuisen isompikin rojekti on ollut, mutta tässä pari pienempää..


Joululahja muistamisia muutamille rakkaille ystäville. Kirpputorilta hankitut palapelin palat koruiksi. Harmillisesti muutamia kirjaimia puuttui ja eräskin Rouva H jäi ilman, vaikka kovasti olisin halunnut tälläisellä muistaa, kun tiedän, että toinen olisi tykännyt. Terveisiä siis sinulle Hanna <3

Pihlajanmarja kettukarkki laatikosta leikkasin kettuja magneeteiksi. Kontakti päälle ja magneettinauhaa taakse. Sähkökaappi on mukavamman ( tai ainakin enemmän meidän ) näköinen magneetein ja kortein. Toisenlaisiakin magneetteja tein, jotka ei ehtinyt kuviin saakka. Niihin leikkasin viininpullon korkeista ohuet korkkipohjat ja päällystin tapetin jämin.


Eilen kamera sattui sopivasti hollille, kun aurinko pilkahti. Vaan kun kerkesin ulos saakka niin jo oli aurinko ehtinyt piiloon.  Viime päivinä on ollut todella kauniit säät.



Eipä tässä muuta kuin hyvää sunnuntain jatkoa ja puhtia huomenna töihin palaaville. Minä aivastelen ja niiskutan ( ärrärrääärrrär ) vielä viimeisenkin lomapäivän, niin jaksaa sitten huomenna töissä terveenä. Huomenna palaan töihin omaan työpaikkaani. Kymmenen kuukauden jälkeen paluu omaan käy onnellisin mielin :)

17 kommenttia:

  1. Nuo korut on kyllä niin ihania! Minulla vielä lomaa muutama päivä ja niistä nautitaankin nyt täällä vanhempieni "täysihoitolassa" Rentouttavaa loppulomaa ja tsemppiä työrintamalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sinun loppulomasi kuulostaa mukavalta. Nautiskele.

      Poista
  2. Ihania koruja ja magneetteja :) Tässähän rupesi ihan tekemään mieli askarrella jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuollaset pikkupuuhat onkin nopsia tehdä :)

      Poista
  3. Kivoja rojekteja :) Mukavaa huomista työpäivää!

    VastaaPoista
  4. Ihania näpertelyjä. Terveisiä etätyöpäivän lounastauolta :).

    VastaaPoista
  5. Oi mitä kaikkia ihania sinulla täällä ollut taas vaikka ja kuinka (olen ollut liian pitkään siis muissa puuhissa:)) Ihania nuo korut ja magneetit niin ja hauka idea edellisessä postauksessa tuo värillisellä kontaktimuovilla koristelu!! Ihanaa viikkoa tutuissa porukoissa <3

    VastaaPoista
  6. Minä tykkäisin kovasti tuollaisesta kaulakorusta!
    Siinä sopivasti onkin M-kirjain :D

    P.S. http://karvapuusti.blogspot.fi/2014/12/blogin-nimimuutos_12.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi, tuo M kirjain jäi itselle :) Täytyypä tulla taasen uuteen blogiisi ^^

      Poista
    2. Sama blogi, nimi vain muuttui :D Ja kun olen pakkomielteinen sen suhteen, että haluan nimen olevan sama kuin osoitteenkin, niin täytyi sitten muuttaa osoitekin! :D

      Poista
  7. Onpas hienoja magneetteja ja koruja! Mukavaa kuulla että töihin paluu on ollut mieluista =) Mukavia työpäiviä!

    VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.