lauantai 25. tammikuuta 2014

Toisen romu voi ehottomasti olla toisen aarre.

Kävin tänään kirppareilla taasen. Mää en kestä miten paljon tuosta hommasta voi tykätä. Monesti, tosi monesti mietin myös vaihtoehtoa saisiko tuosta elantoaan mitenkään. Ehkä jonkun nettikirpparin tai huutokaupan perustamisen suhteen? Tietynlaisia tavaroita haluaisin kaupata, en niinkään havittele kokonaisvaltaista kaiken tavaran kirpputoria. Noh, lie tuo säilyy vain ajatuksen tasolla, mutta kivana sellaisena :) Mukavaa tuo kiertely on ja näitä toreja on siunaantunut tänne useampikin ja jopa mies tykkää kiertää nuita toisinaan kanssani. Toisinaan kierrän myös yksin ja toisinaan ystävän kanssa. Tässä kuvia tämän päivän ostoksista :

 1. Päivän kirpparilöydöt. Riihimäen lasi keittiötölkki kynttilälle 4e, peltikippo lisää kokoelmiin 3e, maatuskaperhe 4e ja pidempivartiset villasukat 1e.  

Hyvin passasi purnukka kokoelman mukaan :) ( Kuva ylähyllyltä jonne en nähnyt. He mitkä pölyt, sai huutia kuvan jälkeen kyllä )

Vanha purnukka sai uudesta kaverinNyt Putouksen pariin. Ihan mahtava tuoksu tulee keittiöstä hampurilaisista. Pakko ehkä kuvata nekin myöhemmin.

Moikka <3

4 kommenttia:

 1. Oi, olen heikkona noihin vanhoihin lasipurkkeihin....niitä ei voi koskaan olla liikaa. Harmi vaan, että täällä hinnat ovat ihan kohtuuttomia. Ja nuo villasukatkin..ostin juuri kirpparilta 8 eurolla..:)

  VastaaPoista
 2. Nuo oli kyllä hyviä löytöjä jokainen :) Täälläkin vaihtelee hinnat paljon, useat kirpparit itsemyynti kirppareita niin hinnat vaihtelee hyvinkin laidasta laitaan.

  VastaaPoista
 3. Hienoja löytöjä jokainen! Todellakin hinnat vaihtelee kirppiksestä toiseen,olen huomannut saman. Itse löysin eilen ensimmäisen baabuskan kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ailkalailla tuuria mimmosille apajille saapuu :) Käyn aika paljon niin tulee nähtyä kyllä kaikenlaista hintaa tavaroilla.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.