lauantai 22. maaliskuuta 2014

Huomenta

Aivan ihana päivä tulossa, ainakin sään ja odotusten puolesta! Ponkasin ylös seitsämältä, hyvin nukkuneena uuteen päivään. Koirat remmeihin ja metsään, ai että <3 Kyllä sai rauhassa kulkea ristiin ja rastiin aamuauringon kurkkiessa puiden välistä. Oon ihan älyttömän onnellinen tuosta metsästä, joka alkaa suoraan omalta takapihalta. Kyllä sielu lepää ja me tykätään. Tuolla sivummalla kulkee talvisin suositut hiihtoladut, niin silloin siellä ei niin vain kuljetakkaan koirien kanssa, mutta kevään  koittaessa olen sielläkin oikeastaan päivittäin. Huh, sopii meille. 

Kaupungilla ja kaupoissa käydessä nykyään huomaan, että lähes paras kohta siinä on se, että pääsee sieltä pois kotiin ja kotikulmille.

Tänään luvassa ainakin joululahjaksi saadun marimekon lahjakortin käyttö, kalan savustusta ulkona ja odotusta lumien sulamisesta. Luulen, että tulee hyvä päivä.Mukavaa viikonloppua jokaiselle :)

6 kommenttia:

 1. Minäkin olen jo ehtinyt nauttia ihanasta aamuisesta lenkistä koiran kanssa. Nähtiin lenkkeillessä myös viisi valkohäntäpeuraa ja kaksi joutsenta ;) Ihana kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vau, ihania näkyjä :) Meilläkin liikkuu peuroja metsässä, mutta olen nähnyt itse vain kerran.

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta päivältä! Minäkin kaipaan metsää ja luontoa ympärille, onneksi on vanhempien mökki, jonne pääsee kaupunkia pakoon. Ja on taas suloiset koirakaverit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirakaverit kiittää :) Mökkeily on myös ihanaa puuhaa.

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä, mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.