lauantai 20. kesäkuuta 2015

Juhannusaattona ja juhannuspäivänä..Juhannusaatto se mennä humpashti taas tänäkin kesänä. Meillä oli yökylässä ystävät Helsigistä ja olihan meillä mukavaa taas yhdessä. Aina meillä heidän kanssa on. Sää suosi yllättävän hyvin, ruokaa, juomaa ja naurua piisasi. Hämärä hiipi huomaamatta ja aamuyö saapui hämärän kanssa samaa tahtia. Tänään iltapäivällä jäimmekin sitten taas keskenämme ja heippasimme rakkaat taas seuraavaan kertaan saakka.

Kuvia en ottanut illan aikana montaakaan, mutta tässä terveisiä tältä juhannukselta muutama. Onnistuneita ja kivoja kuvia sain ihmisistä kyllä, mutta toistaiseksi ainakaan en ole laittanut tänne kuvia ystävistä, perheestä tai läheisistä. Varmasti luvankin saisin, mutta mennään edelleen näin ja todennäköiseti näin mennään aina vain. Oma kuva saattaa vilahtaa toisinaan blogissa, mutta keskitytään edelleen enemmän eläimiin / asiohin / esineisin / väreihin / luontoon / kippoihin / kuppeihin, vaikka nämä ihmisrakkaat ja suhteet onkin myös kultaa kalliimpia tietysti.


Ystävälla alkoi juuri loma ja tuumi ettei ole oikein lomatunnelmissa vielä. Minä menen maanantaina normaalisti töihin, mutta jostain syystä olen täysin lomaa aloittamassa. Tuossa aiemmin mietin " maanantaina voisin mennä kirpuille eka lomapäivän kunniaksi". Kääk, minkä lomapäivän, odotetaan nyt kuukauden verran vielä.

Leppoisaa juhannuspäivän iltaa kaikille ja kuullaan taas :)

8 kommenttia:

 1. Minulla viikko loman alkuun ja kun ilmat ovat kuin syksyllä ei oikein tunnu että kesäloma alkaa. No, kyllä niitä helteitäkin päästään vielä tuskailemaan :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että säät lämpenee. On tylsää jos kevät jatkuu suoraan syksyksi. Tsemppiä vikaviikkoon ennen lomaa :)

   Poista
 2. Sama täällä, tuli jo lomaolo, vaikka saman verran mullakin on vielä lomaan. No, ehkä tässä ehtii ilmatkin siihen mennessä lämpeemään. Hih, näin unta susta, olit miehesi kanssa meillä kylässä ja yritin etsiä jotain DIY-kirjaa, et oltais voitu tehdä yhdessä jotan tuunauksia.😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, hauska :) Hyvin voitaisiin joskus törmätäkkin jos aika, paikka ja mahdollisuus on :)

   Poista
 3. Mä aloitin viime vuonna loman juhanuksesta ja tänä vuonna päätin lomailla vähän myöhemmin, kun ilmat tuntuvat olevan vielä kesäkuussa yleensä aika huonoja. Toivotaan, että parempia ilmoja on luvassa ja kaunis kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kesäkuun alkuun yksi viikko ja loput heinä-elokuussa. Toivotaan, että lämpenee vielä :)

   Poista
 4. Ei sitä oikein voi aliarvioida tätä juhannusta - kyllä se aika kova juttu meille suomalaisille on ! Meillä oli tänä juhannuksena mahdollisuus tarjota se chileläiselle miniälle - joten sauna ja kokko ovat kova sana :) niin ja juhannusjuusto :)-!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ja kerran kesässä vain. Mukava näyttää ulkomaalaiselle varmasti keskikesän perinnettä :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.