lauantai 29. maaliskuuta 2014

Ulkona

Se on kevään ensimmäisellä piknikillä käyty nyt :) ! Minä rakastan piknikkejä, hyvin eväin, hyvässä seurassa. Tänään oltiin viikolla kauempaa tulleen ystäväin kanssa satamassa piknikki aamupalalla. Täällä on niin kaunis satama ja varsinkin keväällä ja kesällä tulee käytyä siellä kerran jos toisen. Satamassa on myös kahvila, josta saa varmasti parhaan juustokroisantit ikinä. Mehän sitten napattiin viltti matkaan ja käytiin kroisantit ja muutamat muut aamupalat hakemassa ja istuttiin veden ääreen herkuttelemaan ja juttelemaan asioista maan ja taivaan välillä. Ihana aamu <3


Ja ehei, en meinaa tämän enempää itseeni kuvailla. Olkoon nyt kuitenkin :)

Kotona sitten touhuttiin pihalla miehen kanssa. Siinä sai puskat kyytiä kun päästiin vauhtiin. Niin ja sitten grillattiin kesän ekat makkarat. Omm. Myös rappuralli uusittiin ja siinä sitten innostuin laittamaan rappuja nätiksi muutenkin. Matto on kauniita ilmoja varten ja narsissit kaikkia säitä varten. Niin ja muuten tuo ralli uusittiin itse. Uudet harjat maksoivat 1,90e/kpl ja hankittiin niitä kolme, jotka sitten laitettiin vanhojen harjojen tilalle. Kokonaan uusi ralli maksoi 29,90e. Kiva säästö siis. Vinkvink, jos omasi vetelee viimeisiä. Ai joo ja sellanen juttu, että happomarja se on vihoviimenen marja. Hitsi mikä orjantappura leikattavaksi. Ihan kivannäkönen pensas joo, mutta piru mitkä piikit. Niin ja hetken kukkiva marja on kaikkea muuta kuin hyväntuoksuinen.





Niin ja tuon ensimmäisen porraskuvan laitoin siksi, että sopii verrata alla olevaan kuvaan, joka on otettu tuossa toissakesänä..


Nyt muiden blogeja lukemaan ja tortilloiden pariin. Yhtä ruokailuakin tänään taas :)

Moikka ja mukavaa lauantain jatkoa.

14 kommenttia:

  1. Picnic veden äärellä on varsinainen nautinto! Täytyy kyllä sanoa että portaikko on muuttunut edukseen. Kaunis räsymatto. Mukavaa illanjatkoa. Meillä sitä vietetään täällä kynttilän valossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni. Ja kynttilänvalo se on ihana valo :)

      Poista
  2. Sulla on kiva tyyli tuossa omassa kuvassasi ja mikä
    Ihana aamunaloitus! Meillä täällä muuten meri on jo osittain vapaa jäistä.
    Matto tuo kyllä piristystä ja raikkautta! Ja punaiset maljakot sekä keltaiset kukat toimii, energinen yhdistelmä.

    VastaaPoista
  3. Hei ihanaa , onpas kaunista!
    me lähettiin viimeisiin siivouspuuhiin ja hakemaan säiltysratkasuja ymyn(kirpparipöydän tyhjennys, kierrätykseen kamaa ..huh). klo 10.00 ja nyt vasta pääsin istumaan kotiin. (21.26.) huh, alkaa painuu silmät kiinni, mutta kun ei malttais.. haluais laitella täällä laaitoika pois ja hirveesti puuhaa.. apua, ihanaa! mutta kauheeta kun on sellanen fiilis, et mitä mä nyt sitten ekana laitankaan ..
    ja phelinkin on akkuloppuneena ties missä.. vaihtoehtoja on vaikka kuinka.. missähän se on?

    Huomenna piharakennuksen sisustusta, pahvilaatikoiden purkua, siementenistutus, jotta kerkiäisivät kasvaa.. ja vihrekasveille pitäis osalle vaihta isommat ruukut.. huh. ja multaa pitäis hakee. ainiin joo..
    Apua lankkaan luettelemasta, ku iskee hätä, että en saa siemenii istutettuu! :D ne on niiin tärkeet, ku haluan ne chilit, kurkut, ym kesällä.
    Ja vieläkin haluaisin vaan ihastella niitä valtavia siemenmääriä esim. kodnterrassa ja tulla ostoshulluksi ja ostella niitä:D

    Nooh. jos vaan nyt istutan huomenna ja otan vähän rauhassa, kun koulukin alkaa maanantaina, joka päivä on sitäkin, onneks ei 8-16. :)(vaikkakin ootan että pääsen jo kouluuun ja dyykattya jostain ihanan mummopyörän ja polkea kouluun, ah mitä ällö maalaisromanttista mielikuvitysta:Djak,)

    no, nyt tuli mun kuulumiset tänne, vaikkakin whatsuppuun olisin voinut kirjotella ja pitäähän meidän taas nähdä!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, eihän nuo niin salaista oo vaikka tännekkin tuli. Hyvä, että johonkin tulee. Ja nähdään pian. Ihanaa muuton huumaa ja kodin laittamista :) Voi kiva, jos sinäkin alkaisit blogia pian pitämään.

      Poista
  4. Siellä onkin vielä paljon jäätä...:)
    IHANA räsymatto...meillä menisi ihan keittiöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäätä oli paikoin paljon, välillä vähemmän. Tuo matto on kaunis. Reunat mutkittelee aikatavalla, niin sisätilassa pistää liikaa omaan makuun. Mutta ainakin rappuihin on just eikä melkein hyvä :)

      Poista
  5. Voi olet ehtinyt puuhastella jo yhtä ja toista keväistä/kesäistä hommaa. Kevät on kyllä paras vuodenaika. Onpas teillä kutsuvan näköistä kun on räsymatot ja narsissit. Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät on kyllä niin ihana aika <3 Ja kiitoksia kehuista Katjuska :)

      Poista
  6. Täällähän on mukava tunnelma! En ollut ennen käynytkään. Hauskaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos. Toivottavasti käyt toistekin :) Mukavaa kevättä kuin myös.

      Poista
  7. Mikä muodonmuutos; tosi kutsuvan näköistä ja kaunista teillä ja nuo narssissit ja räsymatto portailla :) Täytyykin laittaa mökille kun mennään pääsiäiseksi samalla lailla :) Muuten ystäväni kanssa sattumalta mekin suunniteltiin piknikkiä meren rannalle, kunhan vähän lämpenee ;) Aurinkoista Kevättä ja kiitos ihanasta blogistasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos itsellesi ihanista sanoista :) Lämmintä kevättä ja ihanaa mökkeilyä pääsiäiseksi. Matto on mukava ja pehmeä rappusilla jalkojen alla kun sää vain sallii.

      Poista

Tassunjälki olisi mukava.