sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Loputon värien kauneus / kesän ensimmäiset..


Keräsin tänään oman pihan ensimmäiset mansikat. Ei mansikoita montaa ollut, mutta sitäkin parempia oli. Ja että kuinka ne on suloisia. Mansikoiden lisäksi keräsin omalta pihalta myös päivänkakkaroita ja apiloita. Krassitkin kukkivat viimein astioissaan ja keräsin niitäkin kaunokaisia kippoon mukaan. 

Voi että kuinka paljon ihminen voi rakastaa värejä, värejä, värejä, värejä. Kotona ja luonnossa.


Eilen oltiin isolla porukalla ystävän synttäreitä juhlistamassa ja grillaamassa. Mukavaa oli, seura hyvää, mutta jestas miten seuraavana päivänä väsyttää kun myöhään menee. Pääasia kuitenkin, että kivaa oli ja se, että noin hienoja ihmisiä on elämässä.

Mukavaa sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa kaikille. Itsellä lähtee töissä viimeinen viikko ennen lomaa. Jaksaa, jaksaa, mutta kieltämättä loma tulee enemmän kuin tarpeeseen.


15 kommenttia:

 1. Lonnonkukista saa nyt kauniita kimppuja! Innola jo odotan, onko minun krassit jo kotipihassa kukassa kun sinne loppuviikosta palaamme. Metsämansikat ovat niitä parhaita. Eilen tienvarressa niitä bongasin, mutta keräämättä jäivät. Vimeseen työviikkoon tsemppiä, sitten alkaa sinullakin loma ja toivottavsti lomailmat mitä parhaimmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkukat on kyllä niin kauniita, eikä muita näin kesällä tarvitsekkaan. Meillä on krassit innostuneet kukintaan viimeisen viikon aikana, toivottavasti myös teillä :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Mukavaa sunnuntaita teillekin. :)

  VastaaPoista
 3. Mansikka-aika on kyllä kesän parasta aika :)

  VastaaPoista
 4. Väreistä kyllä saa niin energiaa ja hyvää mieltä! Minäkin aloitan loman vasta ensi viikolla, keskiviikkoon asti oon vielä töissä. Toivottavasti saadaan kivat kelit, kun ollaan näin kauan odotettu lomaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toivotaan niin paljon, että kelit tästä vielä paranee. Jaksamista vikoille työpäiville :)

   Poista
 5. Ihanat kuvat - meillä vielä mansikat raakoja.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne :) Meilläkin on paljon vielä raakileita, näitä muutamia syötäviksi löysin.

   Poista
 6. Ai ai ai. Niin kesäistä ja kaunista. Nautin näistä kuvista :D

  Blogissani olisi sinulle haastetta tarjolla. Tervetuloa kurkistamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kauniita kuvia ja värejä on kyllä niin ilo katsella. Tykkään näistä kuvista itsekin. Kurkkaan haasteen :)

   Poista
 7. Ihania kuvia ♡ Mulla olisi sulle tarjolla haaste. Tuu kurkkaan =)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.