lauantai 28. maaliskuuta 2015

Tuuli tuule jo kevät tuuli..


Vettä tihuttaa ja taivas on sumusta kovin harmaa. Mieli on kovin kuitenkin jo keväässä kuin kesässä ja sormet syhyten olen tänään taimia istutellut isompiin kupposiin. Monesti istutukista ei mitään tule ja vielä useammin taida ajatella ettei niistä mitään tule. Tänään kuitenkin törmäsin viime kesän kuvaan omasta sadosta ja toivon tänä vuonna samanmoista tai isompaa. 

Siemenistä olen laittanut jo kasvuun köynnöskrassia, pensaskrassia, päivänsineä, kolmea tomaattia, basilikaa, paprikaa, chiliä, avomaankurkkua, timjamia, tilliä ja ruohosipulia. Muutama pussukka odottaa vielä istutusta.

Voi maaliskuu ole jo pian ohi.
Tänään olen käynyt kaupoilla. Jos sormet syhyää jo kohti kevättä niin niimpä kipaisisi jalatkin jo kesää kohti.. Ostin tänään juoksukengät ja voi jestas miten odotan, että viimeisetkin lumenrippeet sulaa laduilta ja pääsen kunnolla juoksemaan. Juoksemaan kerrankin kunnon kengillä.

Kiitos kovasti viime kirjoituksen kommentoijille sekä muutamalle uudelle lukijalle lämpimästi tervetuloa.

Mukavaa lauantaita ja kuullaan taas :)

4 kommenttia:

 1. Kevätpörriäinen iski minuunkin messuilla totaalisesti. Omaan puutarhaan pitäisi istuttaa jotain kivaa, vaan olen todella surkea puutarhuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten saa tietysti myös esikasvatettuja tai kokonaan kasvatettujakin :)

   Poista
 2. Oioi, minä en saanut multiin edes rairuohon siemeniä. Mutta enpä olekaan mikään puutarhuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkä varmasti ole ainoa, joka ei laittanut. Meillä kaikilla on ne omat mieltymyksemme :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.