lauantai 26. syyskuuta 2015

Terveisiä / kirpuilla taas


Heippa ja mukavaa viikonloppua! 

Täällä sitä naputellaan muutaman viikon tauon jälkeen. Kunhan pikaisia kuulumisia lähinnä aamun kirppareiden muodossa. Onpas mukavaa kun on ne ihanat ystävät joiden kanssa jakaa tietyt harrastukset, kuten vaikkapa juuri kirpputorit. Tänään yhden sellaisen kanssa kirpulla pyörähdettiin ja mukaan napsin viininpunaisen pienen matkalaukun ( isompi samanvärinen löytyy ennestään ), kaksi punaista emalilautasta ( Ihanat ja kun ne on nimenomaan ne punaiset <3 .. ), valkoisen sydämellisen emalikupposen joukkoon entiseen emaliseen iloiseen. Mukaan lähti myös suloisia paperipusseja. Kuinka hauska tuollaisissa on viedä pieniä muistamisia vaikkapa kylään mennessä, ensimmäisenä esimerkkinä tulee mieleen vaikkapa piparit ( jouluun ei ole enää edes kolmea kuuukautta ^^ )

Kirpparikäyntien lisäksi täällä menee muutenkin pääsääntöisesti hyvin. Sitten viimekirjoituksen on ollut arkea, iloa, kotia, musiikkia, livemusiikkia, mukavaa seuraa, hyvää ruokaa ja juomaa. Paljon sellaisia pieniä hyviä asioita, arki ja juhla kulkeneet käsi kädessä. 

Niin ja aita! Piha- aita on huomenna vihdoin valmis ja koirat saa kirmata huoletta takapihalla. Ihan parasta. Terkkuja kuvien muodossa heiltäkin siis.

Terveisiä, terveisiä.

14 kommenttia:

 1. Olipa siinä punaisialöytöjä kerrakseen. Mulle tuli noista sydämmistä ihan jo joulumietteitä :D

  VastaaPoista
 2. Ihan tulee kyllä joulumielelle jo, kun katsoo noita ihania punaisia löytöjä, joita olet tehnyt! Itsellänikin odottaa kaapissa tuollainen samanlainen sydänkuvioinen emalikulho, joka pääsee esille sitten hieman lähempänä joulua..

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää. Minulle ei vielä joulufiilis tullut, mutta nyt kun asiasta ruvettiin puhumaan, niin...

  VastaaPoista
 4. Ihania, niin sinun näköisiä kirpparilöytöjä!

  VastaaPoista
 5. Hyvät löydöt olet jälleen tehnyt ja ai että noita koiruliinejä! Lähden tässä omani kanssa ihan just metsään.

  VastaaPoista
 6. Kivoja löytöjä! Varsinkin lautaset on ihanat!
  Joulu täälläkin on jo mielessä ja joululahja-askartelujen suunnittelu on aloitettu. :)

  VastaaPoista
 7. ♥oiii, kyllä on niin ihania löytöjä!

  VastaaPoista
 8. Onpa ihanan pirtsakat ostokset. Joskus sattuu kivoja löytöjä kohdalle.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 9. Ihania löytöjä ♥ Nuo lautaset on kyl söpöjä! Tiedätkö, että eilen aamulla just mietin, että mitähän sulle kuuluu =) Mukava kuulla että hyvää ♥ Ihanaa sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
 10. Tosi kivoja löytöjä! Varsinkin nuo punaiset emalilautaset on aivan ihanat.

  VastaaPoista
 11. Kivat löydöt sattunut kohdalle. Eikä värillä väliä kunhan se on punaista, sanoi entinen naapurini aina. Ja osti punaisen sohvan.

  Mukavaa alkavaa viikkoa, koko ajan lähemmäs joulua :D

  VastaaPoista
 12. Kivoja löytöjä olet tehnyt - ihanan sydämellinen tuo kulho <3 Ja kiva, että olette saaneet aidan valmiiksi, koirat ovat varmasti innoissaan :) Kivaa syksyistä viikkoa!

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.