tiistai 31. maaliskuuta 2015

Teipin taika ja hyllyt..


Se jatkaa sää samaa tylsää kulkuaan tänäänkin kuin viime päivinä muutenkin. Ei muuta kuin silti vaan kuvailemaan, vaikken tykkää kuvata oikeastaan enää kuin luonnonvalossa..

Jos sitä muuta puhdetta ei sunnuntai illalleen keksi niin voi esimerkiksi teippailla hyllyjen reunoja ja jännittää riittääkö teippi loppuun saakka. Riitti ja tämmösiä tuli. Tykkään ihan tosi paljo, vaikka kuvat ei niin edukseen olekkaan. 

Muumimukitkin sai ihan uutta potkua teippien myötä. En ole koskaan varsinaisesti muumimukeja keräillyt, mutta jonkun verran näitä on kasaantunut. Tykkään ihan kyllä, mutta olen meinannut myydä eteenpäin ja ostaa muita kippoja ja kuppeja tilalle, mutta teippien myötä taidankin pitää muumit ainakin toistaiseksi itsellä.
Eipä muuta kuin taas askel lähemmäksi pääsiäisitä ja pääsiäisen vapaita joita odotankin ihan tosi kovasti. Sitä ennen odottelen illan Suomen huutokauppakeisaria. Katteleeko teistä muuta kyseistä ohjelmaa? Itse kun kovasti tykkää vanhoista esineistä niin tuo ohjelma on enemmän kuin mainio ja kovasti olen oppinut tuotakin kautta tunnisttamaan eri esineitä. Niin ja onhan Aki, Heli ja Markku mainioita hahmoja.

Terveisiä täällä pistäytyjille :)

14 kommenttia:

 1. Ihanan pirteää! Tulee tosi keväinen fiilis :) Mies katselee meillä huutokauppakeisaria, joten itsekin olen joutunut altistumaan kyseiselle sarjalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta :) Meillä on käynyt niin päin, että ukkeli on altistunut minun myötä ja taitaa jopa pitää tuosta ohjelmasta myös.

   Poista
 2. Aika kivan pirtsakat teipit ja kauniita astioita. Meilläkin on tuvassa avohyllyt, pitäisiköhän minunkin ;) Hassua, aina haaveilin, että voi kun ois omassa kodissa avohyllyt. No nyt on ja tuskailen vain, mitä kivaa niihin laittaisin. Vaihdan lähes päivittäin niihin uusia asetelmia, eikä mikään kuitenkaan ole hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole kaapillisia ylähyllyjä kuin yksi, muut on avohyllyjä. Tykkään tosi paljon kun kipposet ja kuppiset saa esille, vaikkakin vähän enempihän nuo pölyä kerää, mutta silti ehdoton valinta minulle :) Kiva kun olet uutena käynyt. Poikkean katsoo onko sinulla blogi myös.

   Poista
 3. Hyllyihin tuli ryhdikkyyttä teippien ansiosta. Ihania astioita kaikki! Huutokauppakeisaria täälläkin tapitetaan tiistai-iltaisin ja niitä pääsiäisvapaita jo kovasti ootellaan :)

  VastaaPoista
 4. Tulipa raikas hyllykkö! täällä myös muumimukeja, ja suhde niihin; tykkään, mutta ehkä toisenlaisista tykkäisin vielä enemmän :D en vaan taida raaskia luopua muumeistakaan - ainakaan tiuhdista&viuhdista, haisulista tai nipsusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on tosiaan kivoja, mutta jos tulee vielä kivempia vastaan niin aika helposti itse muumeista luopuu..

   Poista
 5. Tulipa mukavan pirteä ilme hyllyihin! Meillä on muumimukeja aika runsaasti, tykkään kupin koosta ja etenkin kulhot on sekä lasten että aikuisten aktiivisessa käytössä. Ja kun niitä on riittävästi, niin ei tarvi sukujuhlissa pähkäillä, et mitkä kupit riittää kaikille. :)

  VastaaPoista
 6. Onpa pirtsakka kokonaisuus! Minulla on myös muumeja ja paratiisia. Ovat niin kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Paratiiseilla on minulle tunnearvoa. Tai siis kupille ja lautaselle, kannun olen voittanut arabialta :)

   Poista
 7. Mulla vähän samanlainen suhde muumimukeihin. Ihan kivoja joo, muttei mikään intohimo keräillä. Kekkereillä varsin käteviä, kun jokaiselle löytyy omanlaisensa, niin ei tarvii arvailla mikä kahvikuppi kuuluu kellekin :)

  Ihanat nuo sinun oranssit kupposet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oranssit kupit ovat euron kirppulöytöjä.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.