lauantai 8. maaliskuuta 2014

Aarteita

Aarteita, aarteita kyllä vain. Kahdelta kirpparilta en löytänyt mitään, mutta kolmannelta tosi kivojakin juttuja. Kolmas kirppari olikin sellanen, jonka olemassaoloa en edes muistanut kun vasta viimeviikolla sattumalta ohimennessä. On siellä kulmalla kaupunkia, missä en monesti käy, mutta onneksi tuli pitkästä aikaa käytyä. Monesti kun tuonne kirpuille lähtee niin ei todella ole suunnitelmaa mitä hakee, mutta monesti löytyy yhtä sun toista nättiä joka ehdottomasti sopii omaan kotiin. Ja juu kyllä minä omiakin kierrätän paljonkin, ettei tässä pelkästää haalita tavaraa tavaran perään. Lähiaikoina pitäisi varata kirpparipöytäkin, ehdottomasti. 

Finellin kattila ja muki, riihimäen keittiöpurkki, iso pärekori ja viltti kesän iltaterasseille. Hintaa kertyi 9,50e yhteensä :)Kirppareilta kotiin. Lohta, lohkoperunoita ja fetasalaattia. Jälkkäriksi brownieita ja vaniljajätskiä. Oon taas aivan täynnä loppuillan. Mukava päivä ja ilta.
Moimoi ja terveisiä naistenpäivänä :)

18 kommenttia:

 1. Onnea hienoista ja edullisista kirpparilöydöistä! :)

  T. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :) Olin kyllä yhtä hymyä kirpparia kiertäessä.

   Poista
 2. EIII -ihan lievät löydöt :) Tuo kattila on tosi kaunis! Itsellä oli ihan tyhjät reissut paikallisille kirppareille - tylsää. Mutta joka tapauksessa - Hyvää naistenpäivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis tuo kattila maksoi euron(!!!) On kyllä aikalailla huonossa kunnossa sisältä, mutta ehdottomasti menee koristeena tai kukkapurkkina. Minäkin pari viimekertaa palannu tyhjin käsin, mutta tänään näin. Varmasti löydät taas aarteita sinäkin :)

   Poista
 3. Mahtavat löydöt ja kuinka halvalla! Itsellä meinaa olla vähän sitä ongelmaa etten raaski laittaa tavaraa kiertoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä löydöistä :) Minulla kiertää vaatteet paljonkin, mutta kyllä tavaraakin jonkun verran laitan kiertoon. Vaatteet ostan yleensä uusina, toisin kuin kipot ja kupit. Sitten on muutamia ikuisuus kolttuja ja kippoja, joita ei koskaan käytä, muttei raatsi eteenpäinkään laittaa.

   Poista
 4. Mullakin oli tänään kirppispäivä, kivaa, kun joskus ehtii ajan kanssa kierrellä.
  On kyllä todelliset aarteet sun kohdalle tulleet, vau!

  VastaaPoista
 5. Onpa kivat ja tosi edulliset löydöt. Aurinkoista sunnuntaita. :)

  VastaaPoista
 6. No vau millaiset löydöt teit! Ja mihin hintaan, eihän tuollaisia olisi missään nimessä saanut jättää pöydille pyörimään:)

  Oikein aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä voinut jättää. Ja samalta kirpparilta kaikki. Kivaa viikkoa myös sinulle ja kiva kun olet käynyt :)

   Poista
 7. Ihania aarteita olet löytänyt ja sehän se kirppareilla käyntien suola onkin (ainakin minusta) et saa "jännittää" löytääkö nyt mitään vai ei :) Ja se Tunne! kun löydät! ;)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.