maanantai 6. tammikuuta 2014

Aarteita, aarteita..

Minähän olen siis täysin hurahtanut kirpputoreihin. Nykyään en paljon muualta ostasikaan kun kirpparilta tai käytettynä. Vaatteita ostelen muualtakin ( vaikka niitäkin suht harvoin ), mutta  lähes kaikki kipot ja kupit ja muut oheistavarat koluan kirpputoreilta. Toisen romu voi ehdottomasti olla toisen aarre. Täällä meilläpäin kirpputoreja on paljonkin ja monet kirpputorit on vielä summattu samoille kulmille niin ai jestas miten niissä saakin ajan makoisasti kulumaan.

Meillä oli rakkaita yövieraita viikonloppuna ja eilen vieraiden lähdettyä minulle tuli suorastaan pakottava tarve kirppareille. Kävin lopulta vain yhdessä, toinen minne suunnittelin meneväni oli lopetettu. Lähipäivinä on ehdottomasti lähdettävä kiertämään lisää. Jäi jopa harmittamaan, etten kerennyt eilen useampaan. En tehnyt mitään ihan mahdottomia löytöjä, mutta muutaman ihan kelpo löydön kuitenkin :Pikkuruiset huopikkaat koriteeksi 1e, jonkun ominkätösin neulomat villasukat ( uudet ? Villasukkia ei voi olla liikaa ) 3e ja tuhkaämpärinkansi ( pakollinen ostos kuitenkin ja juuri passelin kokoinen ) 0,20e 


Nämä oli paras löytö. Käy koristeeksi meidän heinäseivästikkaisiin. Minulla on ollu lapsena tälläiset, niin nämähän on lähes kuin omat. 1e


Tähänhän nämä käy kuin nakutettu. Nalle on minun lapsuuden nalle, mekko lapsuuden mekko ja huopikkaat samanmoiset kuin lapsena, vaikkakaan ei ne alkuperäiset. ( Olipa vaikea kuvata näitä.  Sänky on tässä takana niin mistään kulmasta ei saanut kokonaista kuvaa )


Tässä omien huopikkaideni vieressä kirpparilöydöt. Ensi viikolla pitäsi pakkasten paukkua. Pääsee käyttämään huopikkaita, ihan mahtavaa. Olen saanut pitää tänä talvena huopikkaita ehkä kerran, johtuen lämpimistä säistä.

Nyt koirien kanssa mettään. Heissan ja lepposaa loppiaista :)

4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä olet tehnyt...:)
  Minullakin oli lapsena huopikkaat...harmaat ja muistan miten tykkäsin niistä. No tänä talvena ei ole täälläpäin vielä ollut huopikaskelejä...kumpparit sopivammat...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparit on kivoja :) Täälläkin huopikkaita on voinut käyttää ehkä juuri kerran, mutta onneksi myös kumpparit ovat yhdet lempikengistä :) ( Mukavaa, että olet käynyt täällä )

   Poista
 2. ihania löytöjä ja ihana sommitelma lapsuuden muistoista!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti. Nuo lapsuuden muistot tulee kulkemaan mukana varmasti aina :)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.