sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Sunnuntaina

Heippa

Hupsis ja hei kun viikko on vierinyt vauhdilla. Blogeissa olen korkeintaan pyörähtänyt ja mietin, olenko edes pyörähtänyt.. 

Mukava viikko takana ja erityisesti mukava viikonloppu. Eilen lähdettiin aamusta Helsinkiin ihanien, ihanien ystävien luokse. Voi kun joillain on sitten niin sama maku kuin itsellä niin ja aivan ihana kaunis, lämmin koti ja hyvän tuulen perhe <3 Kiitos taas Hanna, että olet olemassa ja että olet juuri sinä.

Iltapäivästä saavuttiin minuuttitaululla kotiin. Mies lähti veljensä juhliin ja ystävänsä varpajaisiin ja minä puolestani pikkujouluihin. Pikkujoulut järjestettiin työkavereiden tai oikeastaan vähän työkavereiden sieltä ja täältä kesken. Syötiin, juotiin, juteltiin, naurettiin, laulettiin, tanssittiin. Oli ihana ilta ( plus olen aika varma, että olen saanut muutaman pysyvän uuden ystävän elämääni uusimman työni kautta :) )

Jotta blogi ei ihan hiljaisuuteen vaipuisi niin kuvasin kipposet ja kupposet, kun Helsingin reissusta sain muutaman mukin mukaan, joita minulla oli jo ennestään. Aarteita, aarteita ja sama maku.Mukavaa sunnuntaita. Minä kipasen mettään, blogeihin ja tilaan Kiinalaista ruokaa kotiin. Hyvä mieli.

10 kommenttia:

 1. Voi mitä kuppiaarteita! Ihanaa sunnuntaita. :)

  VastaaPoista
 2. Sinäkin olet tämmöinen kippojen ja kuppien ostaja ja kuvaaja - niin ihania :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat kipposet! Leppoisaa sunnuntain jatkoa !

  VastaaPoista
 4. Oli niin ihanaa kun olitte <3 Tänään aamupalapöydässä Saparopää kysyi heti josko lähdettäisiin teile kyläilemään:)

  VastaaPoista
 5. Pirteitä kuppeja. Kivalta kuulosti viikonloppusi. Itse möllötin kotona ja podin kipuja. Noh, jospa ensi viikonloppuna olisi jotain kivempaa luvassa :D

  VastaaPoista
 6. Onpa moderninnäköinen tuo kukkakupin kuosi, vaikka taitavatkin olla vanhoja. Niin söpöjä. Uudet ystävät ovat aina ihana juttu!

  VastaaPoista
 7. Sunnuntai suunnitelmasi kuulostaa mukavalle, metsä ja kiinalainen :D

  VastaaPoista
 8. ♥niin kivoja kuppeja! mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille lämmittävistä kommenteista <3

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.