tiistai 4. marraskuuta 2014

Hitsin pimeä marraskuu


Se on kuukausista pimein  ja synkin tämä armas marraskuu. Sataa, synkkää, harmaata. Aamusin väsyttää niin turkaleesti ja iltapäivällä neljän jälestä on sytytettävä polkupyörän valo kotiin tullessa, ainakin jos aikoo nähdä nenäänsä pidemmälle.

Mutta silti, silti tässä on jotain mistä niin pidän : Villasukat, vilttiin kääriytyminen, hyvällä syyllä teeveen ääreen vajoaminen, kynttilät.. Tottakai  luvassa on myös hieman arjen luksusta, kuten ystävien kyläilyä kauempaa ja pikkujoulua. 

Joka vuoden ajassa on jotain hyvää, vaikka jos oikein pitäsi valita, niin valitsisin tällä hetkellä ehkä kevään.

Tänään yritin kuvata makuuhuoneen muutoksia, vaan valottomuuden takia kuvaaminen jäi hyvinkin lyhyeksi. Kynttilän valosta toivotan rauhallista ja mukavaa illan etenemistä kaikille ja muutamat uudet lukijat toivon kovasti tervetulleeksi <3
Ps : Tuossa juuri ahnehdin kupillisen suklaajäätelöä ja heti perään suklaalevyn ( ok, 100 g painavan vaan. ) Aijai, en yhtään ihmettele nalleja, jotka talvivarastoon keräävät..

7 kommenttia:

 1. Se on sellaista elämäntaitoa, että osaa synkimmästäkin kuukaudesta löytää niitä positiivisia asioita. Itse tykkään tähän aikaan polttaa paljon kynttilöitä ja takassa tulta, sitten on mukava kääriytyä sohvannurkkaan koiria tai kissoja rapsuttelemaan :) ♥

  VastaaPoista
 2. Minä myös nautin tästä hämärän hyssystä eikä se ahdista lainkaan :) Iltaisin ei kyllä paljon muuta jaksa kun lenkin jälkeen kääriytyä sohvannurkkaan, mutta tarvitseeko aina tehdäkään jotain ? Leppoisaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Täällä pinnistellään sen ajatuksen voimalla, että kunhan marraskuusta selviää, niin sitten alkaa jo helpottamaan. Samaan aikaan selaan äkkilähtöjä ja haaveilen edes viikon löhölomasta jossain altaan reunalla auringossa. Näillä näkymin jää haaveeksi...

  VastaaPoista
 4. Syksy on ihanaa aikaa...juuri noiden luettelemasien juttujen takia...:)

  VastaaPoista
 5. Tänään oli sään puolesta hieno päivä. Ei ole tullut pisaraakaan vettä. Pääsin jo hyvissä ajoin töistä, joten olen ehtinyt tästä valoisasta päivästä nautiskelemaan. Seuraavaksi taidan ottaa sinusta esimerkkiä ja laittaa pallovalot päälle sekä kynttilöitä palamaan. Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 6. Marraskuussa on se mainio puoli, että silloin saa luvan kanssa käpertyä kotiin ja kotoilemaan, pistää villasukat ja käpertyä huovan alle.

  VastaaPoista
 7. Yhteinen kiitos kaikille lämmittävistä kommenteista <3 Täällä jatketaan tuhannen touhua eteenpäin.

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.