lauantai 27. syyskuuta 2014

Näkyvyyttä pimeneviin iltoihin / heijastinhaaste

Sain tässä muutama päivä sitten facebookissa heijastinhaasteen. Huomasin, etten ole tänäkään vuonna muistanut heijastinta. Hitsi! Miten unohdankin tuon pienen ja niin tärkeän olemassaolon syksyn tullen monesti. Oli haastetta tai ei, niin hyvä muistutus taas itselle. On tärkeä näkyä, kun ulkona on harmaata ja pimeää aamun sarastaessa tai illan tullen. Tämän huomasin eilen pyöräillessäni aikaisin töihin ja hyvä kun eteen näin, saati autoilijat, kuinka he minut näkivät ( tai eivät ) Nyt näkyy ja on moneen pusakkaan ja kolttuun uusi killutin.

Heijastimiin käytin softislevyä, liimautuvaa heijastinnauhaa ja taakse liimasin pinssineulat ( että, kiitos vaan kymmenien " selvänä olet symppis " - pinsseille, jotka joskus hamassa menneisyydessä voitin jostain kilpailusta. Tiesin, että näillekkin on vielä käyttöä. ) Sydämet on leikattu kuvioleikkurilla.

Mikäli sinulla ei ole vielä heijastinta syyskuun vaihtuessa lokakuuhun, niin haastan sinutkin mukaan :)Kirppareilta löytyi tänään mukaan ihana ja niin lämmin villaviltti. Hintana kyllä vain 4 euroa. Ihan meidän värinen tuo viltti ei ole, mutta kaunis, lähes ilmainen ja joogatunnille hyvä loppurentousta varten. Kotonakin tuo passaa kyllä. Tupsu säärystimet maksoi 2 euroa ja ovat hurjan nätit. Pienet vauvan tumput ja töppöset maksoi euron ja ainakin töppöset päätyvät meille koristeeksi.


Mukavaa jatkoa lauantaille <3

13 kommenttia:

 1. Miten nättejä heijastimia, noita kyllä kelpaisi kiinnitellä takkeihin! Oikein kivat ja lämpimän näköiset kirppislöydöt.

  VastaaPoista
 2. Hauskoja heijastimia!
  Olen ensi lauantaina menossa Pienen Nappipuodin heijastinpajaan. Saa nähdä minkälaisen saan aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hauska olisi nähdä sinunkin heijastin / heijastimet

   Poista
 3. Tuota heijastin asiaa itsekin pohdin eilen. Saas nähdä saanko muutaman uuden killuttimen tänään tehtyä, silläk kyllähän nämä niin tärkeitä henkivakuutuksia ovat. Lämpöisiä löytöjä on mukaasi kirpparilta tarttunut. Oma kirppiskierrokseni olisi vuorossa tänään! Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 4. Onhan kätsyjä :) ja hauska idea. Olisi varmaan kohtuu helppo toteuttaa koululaistenkin kanssa... Hmm.
  Itsekin inspiroiduin heijastinkassia tänään väsäämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Varmasti koululaisilta jo onnistuisi myös.

   Poista
 5. Todela ihania heijastimia oot tehnyt! ja aijai ihanaa kääriytyä lämpimään vilttiin kun ulkona kohta taas pakkaset paukkuu, aijai ja koiruudet kainaloon <3

  VastaaPoista
 6. Heippa! Olisiko mahdollista saada sähköpostiosoitettasi? jaana.tapio (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 7. Aika kivoja. Hyvä muuten, että muistuttelit heijastimista. Nyt on kaivaltava ehdottomasti omat esiin...

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.