keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kipakka ja nätti keskiviikko.

Tänään on hassu päivä sään suhteen. Aamulla oli lähes jäätävää ja harmaata pyöräillessä töihin , kun taas iltapäivällä kotiin palatessa paistoi niin kaunis syysaurinko, ettei auttanut kuin napata koirat hihnaan ja lähteä metsään ja lammelle. Metsä nyt on ehdottomasti lempipaikka kodin jälkeen, mutta niin vain tykkään tuosta lammestakin. Toisinaan käyn yksin laiturilla istumassa ja katselemassa. Kesällä tuo on kovastikkin suosittu uimapaikka, mutta näin sysksyn tullen hyvinkin rauhassa saa olla <3

Nyt huomaan, että kiirettä pukkaa. Jooga alkaa reilun kahden tunnin kuluttua ja meinasin ennen sitä vielä tehdä pitsan ja syödä.

Heipat ja mukavaa keskiviikkoa <3

8 kommenttia:

 1. Oi, lammella on varmaan nyt ihana rauha. Mökkimme lähellä on muutamia metsälampia ja rakastan niiden tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, viikonloppuna on taas käytävä. Teillä on varmasti ihanalla paikalla mökki <3

   Poista
 2. Hei, kiva kun vierailit blogissani ja jätit puumerkin. Blogini nimi viittaa kotimme nimeen ja omaan lukioaikaiseen lempinimeeni. Tästä talosta tuli muuten Käpälämäki ihan parin minuutin mietinnällä, kun mies soitti kunnanvirastolta, että sanopa nyt nimi sille talolle. Teillä näyttää tosi kivalta, itseäni on välillä harmittanut, kun remontoitiin melkoisella kiireellä, mutta pienten lasten kanssa ei ehkä olisi riittänyt voimia muuhun. Nuorimmainen oli remontin alkaessa viikon ikäinen! Nyt tekisin kieltämättä joitakin asioita toisin. Mukavaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti myös vastavierailusta ja toivottavasti poikkeat uudestaan :) Monesti blogin nimi houkuttaa jo käymään ja niin kävi sinun blogin kanssa.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.