tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kirpputorista ja kirpputoritapahtumasta..


Kesää kohti mentäessä yksi ihanimpia asioita ehdottomista itselle on kirpputorit ja kirpputoritapahtumat. Kirpputorithan nyt on vuoden kaikkina aikoina itselle ehdottomia ja rakas harrastus, vaan kun kesä koittaa niin ulkotapahtumia asian suhteen putkahtelee enemmän ja enemmän. Se jos mikä on jo ajatuksena kutkuttava ja itseään odottava. 

Eilen mietittiin ystäväin kanssa, että osallistutaan ensi kuussa myyjänä valtakunnalliseen kirpputoritapahtumaan Siivouspäivä. Siivouspäivänä kaupungit muuttuvat kierrätyksen ystäville mahdolliseksi osto- ja myyntipäiväksi. Itse olin ostajana viime toukokuussa ja elokuussa, mutta tänä vuonna aion pakata kimpsut ja kampsut mukaani ja suunnata hyvässä seurassa myymään omaa rompetta. Olen uskonut, että tapahtuma on jo hyvinkin ihmisten tiedossa, mutta usein törmään myös ajatukseen ettei ihmiset tiedä tapahtumasta, vaikka muuten kirpputoreista tykkäisivätkin. Jos siis itseäsi yhtään kiinnostaa mennä ja sinulla on mahdollisuus siihen , niin suosittelen osallistumista erittäin lämpimästi.

Tänään töiden jälkeen käytiin toisen ystäväin kanssa kirpulla ja ihania sekä niin tarpeellisia (...) tavaroita tarttui mukaani kahdella eurolla. Kahdella eurolla, nuo kaikki! Tällä kertaa löysin kirsikkakassin, punaisen muovitarjottimen, norsulelun, linnunhäkin ja koirat ( koirat tulee koruiksi ).

Ainahan voisi ostaa ja vähemmän kuluttaa, mutta toisaalta nuo ostoni on tosi usein nimenomaan kierrätettyä, joten en tuota sitten niin suurena paheena kuitenkaan koe. Omaa tavaraa kierrätän myös säännöllisesti.

Voi että, oon kyllä niin hurahtanut kirppurtoreihin. Koskaan ei tiedä mikä aarre kohdalle sattuu.Mukavaa jatkuvaa viikkoa kurkkaajille :)

11 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu heti yksi kirpparihullu :) Kesää kovasti senkin vuoksi niin jo odottelen, että pääsee pihakirppiksiä kiertelemään ja tuo siivouspäivä on varsinainen onnenpäivä meikäläiselle. Jalkaudutaan taas Helsinkiin löytöjä tekemään tyttären kanssa. Olen myös pohtinut myyjäksi ryhtymistä, mutta silloin ei voisi itse kierrellä ostoksilla. Kivat ostokset tältä päivältä. Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Mie kuulun niihin, joka on aina onnistunut missaamaan kyseisen siivouspäivän... Viimeeksi taisin jopa pyörähtää kaupungissa, mutten mitään tajunnut.. Iloiset löydöt olet tehnyt ja - edullisesti ;D

  VastaaPoista
 3. Ensin meinasin osallistua siivouspäivään myyjänä, mutta nyt olenkin kallistunut perinteisesti ostajan osaan.

  Juur tuossa tein pientä kesä- ja kyljuhla tutkimusta. Ilahduttavan monissa kemuissa on myös kirpputori :)

  Kivoja koirakoruja noista tulee.

  VastaaPoista
 4. Mä oon kans koukussa kirppiksiin ja me ostetaan melkein kaikki käytettynä. Tosi harvoin tulee enää hankittua mitään käyttötavaraa uutena, vaatteista puhumattakaan! Niitä ku kirppikset on väärällään.

  Aikas mahtavat löydöt ja halvat! Toi norsu on aivan ihana ♥

  VastaaPoista
 5. Itsekin odotan jo innolla tulevia kesän kirppistapahtumia :) Oi sentään miten edullisia löytöjä olet tehnyt ja etenkin tuo norsulelu on söpönen:)

  VastaaPoista
 6. Tuo lintuhäkki on niin kaunis! Mitä suunnitelmia sinulla on sen varalle?

  VastaaPoista
 7. Lintuhäkki on hieno!! Itse olen aikaisemmin käynyt ahkerasti kirpputorilla, mutta nyt on mennyt kyllä luvattoman pitkä aika edellisestä käynnistä.

  VastaaPoista
 8. Kiva lintuhäkki. Kirpputoreilla on tullut käytyä lähes viikottain. Kesällä onkin kiva, kun on olemassa vaikka mitä kirppistapahtumaa. Kaikista varmaan edes tiedäkään...

  VastaaPoista
 9. ♥ihania tavaroita! Tuollaiset tapahtumat on niin kivoja!

  VastaaPoista
 10. Nuo koirat on niin nostalgisia. Lapsena saatiin Kellog´s pakkauksesta aina joku pikkuinen eläin. Voit uskoa, että syötiin niitä muroja ihan hullun lailla, että saatais uusia elukoita.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommenteista. Kommenteista tulee hyvämieli <3

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.