lauantai 13. elokuuta 2016

Täällä ollaan, kuitenkin. Terveisiä rintamamiestalosta.


Huh. Apua, mistähän aloittaisi. Uskomatonta miten vaikea on kirjoittaa kun tauko pitenee, viikot vierii ja kuukaudet kuluu. Olen kuitenkin saanut muutamia kyselyjä blogiin liittyen ja blogiin jatkoon liittyen. Tämä on ollut minulle kovin mieluisa ja rakas harrastus, mutta jostain syystä hiljaisuus on jatkunut jo maaliskuusta alkaen. Eli hei ja lämmin tervehdys sinulle joka ikinä koskaan vanhana tai uutena tänne poikkeat.

Näiden kuukausien aikana on tapahtunut paljon ja toisaalta sopivasti asiat pysyneet uomissaan. On vietetty arkea, juhlaa, töitä, lomaa, remontoitu kotia, käyty kirpuilla ja niin ; vaihdettu siviilisäätyä.

Meidän koti sai odottelun jälkeen vihdoin ja viimein uuden katon. Vuosikymmeniä vanha vihreä katto sai väistyä uuden tummanharmaan peltikaton tieltä. Kylläpän saikin koti ryhtiä ja paljon. Myös vanha ja aika kamala kivisokkeli sai uuden tasoitteen ja maalin pintaan. Sokkelista ei ole kuitenkaan toistaiseksi kuvaa, koska ikkunanpielet ja oviaukot on vielä kesken. Hyvältä näyttää kuitenkin.

Sisällä ei ole tehty mainittavia remontteja. Suurin on kodinhoitohuoneen tapetointi. Aivan ihana eco happyn sininen kukkatapetti löytyi lähes sattumalta k-raudasta. Tämä tapetti oli helppo laittaa ja koska sarjalla on muitakin aivan ihania, värikkäitä ja samalla raikkaita kuoseja niin meille kenties tulee lisääkin eco happyn tapettia myöhemmin.

Kirpuilla on käyty niin ostajana kuin myyjänä. Tällähetkellä tavoite on ennenkaikkea myydä rompetta ja muutaman viikon päästä onkin taas valtakunnallinen siivouspäivä tapahtuma, minne myös minä menen myymään.

Ja tottatosiaan isoin juttu on kaikekti naimisiin meno. Ensi viikolla tulee kuukausi täyteen rouvana. Ukkelin kanssa ollaan oltu yhdessä noin yhdeksän vuotta ja naimisiin menimme maistraatissa, kenenkään tietämättä. En kuuna kullanvalkeana osaa kuvitella mitään tai ketään kenen kanssa olisi parempi olla kuin hänen, ukkelin :)

No juu, katsotaan saanko tästä puhtia jatkoon. Toivotaan, tarkoitus olisi ja nyt ainakin sukellan muiden blogien pariin. Tosi pitkästä aikaa.






Ketunkololla nimen takaa minut tavoittaa paremmin instagramissa, mutta jäämpäs jännittämään löytääkö tännekin vielä joku :)

19 kommenttia:

  1. Kiva kun palasit näillekin linjoille! Välillä pieni tauko tekee hyvää ja saa taas uutta potkua blogin pitoon. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne Ketunkoloon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Instagramiin on kiva kuvata, mutta välillä on mukava kirjoittaa samalla. Muistiinpanoja ja päiväkirjaa kuvien kanssa. Siksi blogikin on hyvästä :) Kiva kun kävit <3

      Poista
  2. Ihanaa kun palasit blogin pariin. Kaivattu on! :) Uusi katto näyttää hyvältä. Meidän pieni pirtti sai samanlaisen kasvojen kohotuksen muutama vuosi sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla <3 Yritän kuvata talon kattoineen kokonaisemmin myös. Näin meidän talo näyttää aika pieneltäkin, mutta talo on rakennettu kahdessa osassa ja hyvinkin toisen näköinen erikulmasta ( siitä mitä on kiva kuvata jatkossa, kun sokkeli on muuttunut )

      Poista
  3. Luin blogiasi, olen itse asunut rintamamiestalossa, se kiinnostaa kovasti.
    Laitoin itseni lukijaksi blogiisi, ja liitän omassa blogissani sinut lukulistalle.
    Ole hyvä ja liity sinäkin minun blogissani lukijaksi. Kiva saada uusia blogituttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet käynyt, poikkean sinunkin blogissa. Uudet blogituttavuudet on kyllä tervetulleita :)

      Poista
  4. Olipa kiva yllätys, että olit palannut tännne kirjoittelemaan!!!
    Hurjan paljon onnea naimisiinmenosta! ♥
    Tapetti näyttää kivalta, täytyypä tutustua tuohon mallistoon paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla <3 On mukava palata ja tosi kiva ettei kokonaan ole unohdettu täällä. Tuo tapettimalli on kyllä ihan mahtava. Kuitutapettina tämä myös hengittää, mutta oli huomattavasti helpompi laittaa kuin paperitapetit.

      Poista
  5. Onnea rouvalle ja mukavaa kun siekin olet palannut blogiin ❤
    Mie olin kans pois blogista muutaman kuukauden mutta nyt olen taas saanut tehtyä postauksia ja se tuntuu pitkästä aikaa oikein mukavalta. Kivaa pyhänjatkoa!

    VastaaPoista
  6. Kiva kun palasit❤ Instassa olenkin ahkerasti kauniita kuviasi ihaillut. Paljon onnea naimisiinmenon johdosta! Mekin menimme vuosi sitten naimisiin maistraatissa ja kuukauden päästä siitä järjestimme läheisille hääjuhlat puutarhassamme. Jään odottelemaan postauksiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista <3 Meilläkin on muutamat pienet juhlat perheen kanssa ja myöhemmin lähimpien ystävien kanssa.

      Poista
  7. Onnittelut ensimmäiseksi Rouvakerhoon liittymisestä! :) Ja toiseksi tiedän tunteen kun tauko blogiin vain kasvaa ja kasvaa aikaa... Pidin itsekin lähes vuoden tauon ja saattaa olla ettei paluuta enää juuri ole kuin satunnaisesti. Instagram on niin nopea ja helppo tapa jakaa hetkiä.

    P.S. Ihana tuo tapetti <3 Meillä on myös makkarin tapetti sinisenä Econ Happy mallistosta, mutta kuvio on vaan eri.

    -mirkkukaroliina-

    VastaaPoista
  8. Onnea rouvasihmiselle, vaimona olo on ihanaa! :) <3 Minulla on ollut myös kamalaa kriiseilyä blogin suhteen ja samalla myös huono omatunto. Aika ei tahdo riittää ja Instagramissa on liian kivaa ja helppoa julkaista kuulumisia. Aika moni tuntuu kamppailevan samojen juttujen kanssa blogin suhteen.

    VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.