lauantai 10. tammikuuta 2015

Kiurujen yötä siellä ja täällä sekä myös ovessa.Tässä taannoin kerroin, että meinaan tapetoida siivouskomeron oven ja niin tapetoinkin. Meillähän on tätä samaista kiurujen yötä makuuhuoneessa ja kun kaunista tapettia jäi yli niin keksin tapetoida oven. Ovi oli vanha, eikä kovinkaan kauniista kulunut ja minä eräs kaunis päivä maalasin oven uudestaan ja ei, ei siitä sen kauniimpi tullut. Tapetoinnin myötä tuli. Ulkona on kovin harmaata tänään, enkä saanut hyviä kuvia otettua niin tässä alkuun tällainen ja myöhemmin ehkä parempi.


Niin ja sitten tilasin keittöön hevosjulisteen Majapuusta. Ihana putiikki ja kaikenlaista kaunista sisustustavaraa, askartelu- kuin ompelutarviketta. Kannattaa kurkistaa, jos yhtään tuntuu omalta :) Julisteen kehystin ja kehykseenkin tuunasin tapettia ja niin pääsi kuva kehyksineen valokuvaan mukaan. Tämä ei ole taulun lopullinen paikka, vaan kun sattui nuo remonttitikkaa tuohon sopivasti niin sain kuvattua molemmat samalla kerralla. Meillähän on remonttitikkaat sisustuksessa myös mukana. Lisää asiaa ja kuvia niistä täällä


Tänään ukkeli nakutti siivouskomeron oveen listat, samoin kuin viereiseen alakertaan vievään oveen. Minä toimin apupoika Anterona. Kylläpä siistiytyi keittiö pienillä jutuilla. Joskus nuo viimeistelyt jää venymään turhan pitkäksi aikaa ja lopulta huomaa kuinka iso merkitys niillä lopulta on. Meidän siivoukomeron ja alaoven listotus kesti kaksi vuotta ja lopulta vei muutaman tunnin..


Mukavaa viikonloppua kaikille <3


13 kommenttia:

 1. Kiurujen yö ja Kamomillahepat <3 Tulipa hienoa jälkeä! Tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Tuo kiurujen yö on kyllä ollut jo vuosia lempparini. Printtikin on kiva!

  VastaaPoista
 3. Ovesta tuli kiva ja tuo tapetti on kyllä niin kaunis. Leppoisaa illanjatkoa :)

  VastaaPoista
 4. Tulipas onnistunut ovi ja hepat on myös kivat!

  VastaaPoista
 5. Siinä se on! Upea, todella onnistunut ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana kaapinovi ja juliste. Punaisesta ei väri parane:)

  VastaaPoista
 7. Näyttääpä muuten hyvältä. Tapetti sopii tuohon kuin nenä päähän :D

  VastaaPoista
 8. Herkku tuo tapetti - taulusta puhumattakaan :) Ja aika herkkuja emalimukejakin olen täällä nähnyt.....;)

  VastaaPoista
 9. Tapetoinnin myötä vaan hirmunen tarve tapetoida makuuhuone. Keltaisella kiurujen yöllä <3 Parasta aikaa selailen muitakin tapettivaihtoehtoja. Kiitos kommenteista <3

  VastaaPoista
 10. Siis kääk!! Olet mulle tosi tuttu nimi blogini lukijana/kommentoijana ja nyt vasta löysin blogiisi.. :o Ihania ja niin taidokkaasti kuvattuja kuvia, olen ihan mykistyneenä kahlannut läpi näitä tekstejä! Onneksi löysin tänne :) Liityn heti lukijaksi ja ehkä varastan idean noista syötävän suloisista valokuvakehyksistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, on ihan tosi ihana kuulla. Kiitos. Sinullakin on tosi kiva blogi :) Ja mikä mukavinta kun täällä blogimaailmassa saa niin mukavia ideoita samanhenkisiltä.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.