perjantai 29. elokuuta 2014

Perjantaina

Onnellista viikonloppua kaikille ! 

Kävin keräämässä kaunistukseksi puolukaita uusimpaan kirpparilöytöön, vanhaan kahvipurkkiin. Vanha kannu on puretusta talosta ja marjanpoimija aiempi kirpparilöytö. Romuromantiikkaa ja minusta niin kaunista.
Huomenna taas valtakunnallinen kirpputoritapahtuma Siivouspäivä ( klik ). Minä menen katsomaan uutta purkkia ja purnukkaa, miehen ja anopin kanssa. Anoppi on tullut pohjois-karjalasta sukulaisiin ja hänkin tykkää kirpputoreista ja vanhoista aarteista. Tuo kannu onkin anopin löytö minulle vanhasta talosta. Niin vaan oli talon omistja naureskellut löydölle, mutta ai miten oli osuva lahja minulle.

Miia

12 kommenttia:

 1. Ihana kahvipurkki ja tuo punasen ja sinisen väriyhdistelmä on oikein pirtsakka! Toivottavasti teet mahtavia kirppislöytöjä huomenna!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunista nuo puolukat tuossa vanhassa purkissa..:)

  VastaaPoista
 3. Ihana yhdistelmä, kivanvärisiä kaikki! Minulta on mennyt ihan ohi tuo siivouspäivä ja jo muita suunnitelmia huomiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minunkin piti jo kauan sitten liittyä tuohon yhteisöön, ettei mene sivu suun :) Onneksi varmaan tulee uusia ja ehkä ehdit silloin :)

   Poista
 4. Kauniit punaiset löydöt ja niin ihana asetelma. Toivotaan hyviä löytöjä huomiselle. Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 5. Kivan näköinen asetelma.
  Vanhat purkit on ihania!

  VastaaPoista
 6. Tulin iloiselle mielelle värikylläisistä kuvistasi. Kiitos ideasta: taidan poimasta puolukanvarpuja maljakkoon minäkin. Näyttää ihanan syksyiseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Luonnonantimet on monesti niin kauniita sisälläkin oikealla yhdistelmällä.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.