keskiviikko 13. elokuuta 2014

Omia

Toiset saa satoa enemmän, toiset vähemmän, osa ei ollenkaan ja toiset ei edes kaipaa. Meille tulee jonkunverran, vaikka osa meni prinkkalaksi niin ihan kivasti saadaankin. Joskus minulla on vielä kasvihuonekkin <3
Minä se hypähän huomenna taas jo kolmanteen työpaikkaan tälläviikolla. Ei ehdi pitkästyä, ei.

Lepposaa ja rauhallista jatkoa viikolle. Moikka :)

5 kommenttia:

 1. Voi kuinka makoisalle oman maan sato maistuukaan. Komea sipuli on ainakin :)

  VastaaPoista
 2. Osa sadosta epäonnistuu varmaan joka vuosi - mutta osa taas onnistuu yli odutusten. Ja miten iloinen ihminen onkaan saadessaan syödä oman maan herkkuja. Siinä unohtuu alkukesän itkuraivarit rikkaruohoille 😊 satoisaa elokuuta toivottelen sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihania oman sadon kuvia! Minä oon ikionnellinen jo siitä, että meillä on ne marjapuskat ja omppupuu pihassa, joista saa satoa. Mutta olisihan se kasvimaakin kiva!

  VastaaPoista
 4. Kaunista ja makoisaa. Näitä värikkäitä ja iloisia kuvia jaksaisi tuijotella vaikka koko yön, mutta kaipa se on hiljalleen nukkumaan hipsittävä. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanista kommenteista <3 Mukavaa olisi olla enemmänkin omavarainen. Meidän marjat vei räksät kokonaan ( ja ensi vuonna nuo puskat on niin verkotettu ), Omenat on seuraavaksi vuorossa keräyksen suhteen.

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.