keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Tyttö tyylissään

Ai että minua naurattaa taas : Mihkäs se seepra raidoistaan pääsee, tai tyttö tyylistään. Sunnuntaina on vanhemman kummipoikani rippijuhlat. Ajattelin ja olen ajatellut monesti ennenkin, että musta jakku voisi olla kiva. Nyt rippijuhliin lähdin sellasta metästämään. Hyvännäköisen ja istuvan jakun löysinkin, mutta kauppaanhan se jäi. Sen sijaan mukaan tarttui turkoosit kumisaappaat ja keltainen paita. Paidan saatan hyvinkin laittaa juhliin, kumisaappaita en kuitenkaan. Ei voinut kyllä kun naureskella kotiin palatessa. Kai sitä tietää sen oman makunsa kuitenkin jo. Ehkä se oma tyyli ei ole jakkutakki, vaikka kovin monen päällä sellainen hyvältä näyttääkin :)Tänään menen elokuviin ystäväin kanssa, huomenna mitä mieleen pälkähtää ja perjantaina kohti Savoa. Ensin vanhempien luo, jossa näen myös lapsuuden ystävääni ja hänen lastaan, joka on pienempi kummipoikani. Sunnuntaina matka jatkuu siskon perheen luo vielä Savommaksi ja kohti juhlia. Siskon perheen luo sitten jäänkin vielä pariksi päiväksi. Sisko asuu Kuopiossa, jossa näen myös seuraavan lapsuuden ystäväni samalla.  Mukavat reissut varmasti. Ukkeli ja eläimet jää kotiin, lähinnä miehen töiden takia. Mutta minä menen. Minun kummipoika <3 , ripille jo, nyt jo ! 

Lomailu on ihanaa, on, on. Palataan taas reissuloiden jälkeen. Heipat :)

20 kommenttia:

 1. Mahtavat kumpparit ja muutenkin ihania kuvia :)

  T. Tiina

  VastaaPoista
 2. Ihana yhdistelmä, turkoosit kumpparit ja keltainen paita! Minä olen löytänyt yhden rennon jakun, jota olen onnistunut käyttämäänkin, mutta juuri noin mullekin helposti voisi käydä, kumpparit löytyisi helpommin kuin jakku. Mukavia juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, värit on ihania ja joskus tuntuu ettei niitä voi olla liikaa ^^ Rento jakku oiskin kiva. Tuo oli vähän sellanen pingottavakin.

   Poista
 3. Aivan ihanat saapaat!!! Mukavia reissuloita!

  VastaaPoista
 4. Löysin viime viikolla täydelliset pallokuvioiset (mustavalkoiset, tietenkin) kumpparit huutonetistä neljällä eurolla, unohdin huutaa kohdetta ja nyt ne olivat menneet. Ärsyttää, olen jo pitkään etsinyt kyseisiä kumppareita ja omaan vielä hyvin pienen jalan, joten kokojakin on vaikea löytää ja nyt kun satuin ne löytämään vahingossa ja halvalla, teen emämokan ja unohdin käydä huutamassa. Pieni kumpparipurkautuminen, ole hyvä. Mutta onnea sinulle kivoista kumppareista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei välillä pitäa purkautua kun on oikea paikka ja aika :) Harmi, että kumpparit meni sivu suun, mutta luulen, että syksyn tullen tulee taas ihania vastaan :)

   Poista
 5. Noi sun löydöt on just sellasia, mitä itsekin olisin ostanu.<3 Lemppareihin kuuluu: turkoosi, tuon sävyinen keltanen ja pilkut. Keltainen paita sopii oivallisesti juhliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun on sama maku :) Paita on kyllä kaunis väriltä, kuin sitten mallilta ja materiaalilta juhlavakin.

   Poista
 6. Itse en myöskään viihdy jakkupuvuissa. Ihanat ostokset! Mukavaa savon matkaa, me juuri palattiin sieltä :)

  VastaaPoista
 7. ihania löytöjä molemmat ja erityisesti tuo paita alkoi himottaa...mistä sellaisia löytyisi, saako udella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Paita on h&m muutaman kympin paita. Kumpparit spirit storesta 8 (!) euroa. Kumpparit oli -70%. Kiva kun olet löytänyt tänne <3

   Poista
 8. Vitsit. Nuo saappaat ovat niin suloiset. Tykkän paljon. Huomasin pitäväni myös paidasta. Uskoisin, että tuo väri sopisi aika hyvin meikäläiselle. Ehkäpä poikkean hyvinkin viikonloppuna kaupungilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, oispa kiva kuulla kävitkö kaupoilla :)

   Poista
 9. Ai, miten ihanat saappaat. Ja sievä paita. Paremmat ostokset kuin jakku olisi ollut ;).

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.