torstai 31. heinäkuuta 2014

Muistoja mökiltä..

Niin se on anopin mökki Lieksassa myyty nyt. Haikeaa ja samalla ehkä väistämätöntä. Niin jäi ihanat muistot tuosta paikasta itsellekkin, kuvitellen vain ne miljoonat muistot joka omistajille jäi. Joskus kuitenkin on tehtävä vaikeitakin ratkaisuja. Aivan ihana paikka erityisellä paikalla <3

Tänään saatiin muutama muisto mökiltä kotiin. Kaksi emalikattilaa kukkineen, kolmas tulee perässä. Yksi meillä oli jo ennestään. Saatiin myös maitotonkka, vanha tuoli ja ryijy. Joillekkin kai romuja, itselle suuria aarteita. Meillä on anopin kanssa samaa makua hyvinkin sisustuksen ja aarteijen suhteen. Paljon jäi kauniita asioita ja tavaroita mökillekkin, koska myynti onnistui nopeammin kuin kukaan arvasikaan ja kyyditykselle ei ollut mahdollisuutta. Täytyy vain toivoa, että uudet omistajat arvostavat aartteita myöskin ja näin anoppi ajatteli.. 


Lisää kuvia mökiltä ainakin Täällä.

Mukavaa viikon viimeistä päivää ja alkavaa viikonloppua kaikille. Minä se menen sunnuntaina peräkonttikirpparille myyjäksi ja täytyy seuraavina päivinä touhuta ja huolitella tavaroita kasaan.

20 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania vanhoja emalikattiloita. Ja maitotonkka, wau! Aarteita tosiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisen romu on niin monesti aarre toiselle. Tässä aarre oli aarre antajalle kuin saajalle.

   Poista
 2. Ihania aarteita <3 Onneksi jää muistot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pidemmän päälle varmasti oikea ratkaisu tässä tapauksessa :)

   Poista
 3. Onpahan sopivat astiat samettiruusuille - kauniita. Itsekin toin yhdeltä mökkireissulta maitotonkan kotiin - eli samat on aarteet täälläkin :) Tuo sinun on vaan siistissä kunnossa, omani on melkoisen ruosteessa ja ajatus hiomisesta saa kylmät väristykset kulkemaan selässä - siiis ajatus jo siitä äänestä -huiiii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmät väristykset äänestä tosiaan. Ruosteinenkin tonkka voi olla niin kaunis <3 Meillä on tälle uudelle yksi kaveri jo ennestään. Tämän haluaisin ehkä sisälle, kun vaan tietäisin mihkä :)

   Poista
 4. Harmittavaa... Meilläkin samaiset kattilat kukilla.

  VastaaPoista
 5. ♥ihania aarteita! Mukavaa elokuuta!

  VastaaPoista
 6. Suloisia aarteita! Harmi, että mökki myytiin, mutta onneksi sait sieltä jotain konkreettista mukaan ja hyvät muistot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä, harmi, toivottavasti mökki sai rakastavat omistajat ja varmasti saikin.

   Poista
 7. Ihanat nuo kattiat ja kun niitä vielä nuin monta :)

  VastaaPoista
 8. Harmi, että jouduitte luopumaan mökistä. Onneksi sinulla on kuitenkin nuo aarteet muistoina :)

  Oikein mukavaa viikonloppua ja myyntionnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, eihän se nyt minulle ollut niin iso juttu, niin ihana paikka kun onkin. En siellä välimatkasta johtuen edes kovin monesti käynyt. Aivan ihana mökki kuitenkin. Anopin puolesta harmittelen. Myymässä en ollutkaan, siitäpä ehkä myöhemmin.

   Poista
 9. Aika surullista, mutta onneksi ylipäänsä sulla on ollut mahdollista saada mukavia muistoja mökiltä. Nyt jotkut toiset saavat jatkaa muistojen keräämistä siellä. Sinulle tulee varmasti muita mahdollisuuksia ja toisia paikkoja. Kivat kattilat kuitenkin sait.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa juur Mannaryynille vastasinkin, etteihän tuo paikka minulle ollut niin iso juttu, kaikessa kauneudessaan ja ihanuudessaan mitä onkin. Toiselle ollut niin paljon tärkeämpi ja varmasti on jatkossa uusillekkin omistajille. Kattilat on ihanat :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.