tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kotikonnuilla

Terveisiä kotikonnuiltani Savosta. Perjantaista sunnuntai aamuun olin vanhempieni luona. Näin tietystikkin vanhempia, kun sitten myös sattuman kautta sovittiin tapaaminen yhden nuoruuden ystäväni kanssa, jonka kanssa emme ole nähneet lähes kymmeneen vuoteen. Asutaan eri kaupungeissa, olemme pitäneet jonkuverran yhteyttä ja nyt nähtiin terassin merkeissä. Oikein mukavasti tultiin juttuun ja on kyllä taas niitä ihmisiä, joiden kanssa vuosia välissä ei edes huomaa. 

Lauantaina vietettiin toisen lapsuuden ystävän ja hänen lapsensa kanssa ihana kesäpäivä koko perheen puistotapahtumassa. Lapsi on minun kummipoika. Haluaisin enemmän kuin mielelläni nähdä lasta useammin, mutta välimatkasta johtuen tapaamisvälit on välillä turhankin pitkiä. Mutta olihan meillä ihanaa, oli meillä. Kovasti päivän aikana taas lähestyttiin ja tutustuttiin ja autoja ihasteltiin. Tapahtuma on kylän isoimpia tapahtumia ja kerää ison joukon amerikan autojen ja vanhojen autojen harrastelijoita paikalle ympäri Suomea. Vaikken itse autoista niin perusta tai ymmärrä väriä kummempaa niin tuo tapahtuma oli enemmän kuin onnistunut ja mielenkiintoinen. Mahtavia ajokkeja ei voinut kuin ihastella. Paikalla oli myös vintage- ja retromyyjiä. Itse ostin myyjiltä punaisen ihanan nahkalaukun ja punaiset suuret korvakorut. Illalla tapahtumassa olisi ollut myös musiikkia ja pin up-kilpailu, mutta näissä en ollut enää mukana, koska tietysti halusin viettää aikaa myös vanhempien kanssa. Kuulemani mukaan tapahtuma keräsi osallistujia noin 13 000, mikä on hieman enemmän kuin kaupungissa on asuvia ihmisiä. Linkki klik.











Toisena päivänä sitten toisen päivän juttuja. Nyt teidän blogien pariin usean päivän tauon jälkeen. Heipat :)

11 kommenttia:

 1. Eli ihan "naapurissa" olet ollut :) Minunkin piti tulla katsastamaan myyntikojut, mutta tulikin mansikkapellolle lähtö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun kiva :) Oli kyllä onnistunut tapahtuma, mutta mansikkapelto on myös hyvä vaihtoehto.

   Poista
 2. Oi, mitä herkkuvärejä noissa autoissa!

  VastaaPoista
 3. Vähän erilainen kesätapahtuma, mutta epäilemättä kiva sellainen. Seurakin taisi olla oikein mainiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuosta voisi oikein ottaa tavan ja mikseipä samassa seurassakin :)

   Poista
 4. ♥mahtavia menopelejä! Hauskat kuvat :)

  VastaaPoista
 5. Tosiaan, ihan kulmilla ollaan oltu:) Me kävimme katsomassa vain tuon cruising-paraatin, osui niin sopivasti kauppareissun varrelle. Tytär pääsi pääpaikalle mökkikaverinsa kanssa, meille pikkumiehen kanssa riitti ohiajavien autojen ihastelu. Oli kyllä vallan mainio tapahtuma, varmasti menemme jatkossakin! Vähän jäi tuo vintage-kirppis kaivelemaan, sinne on joskus päästävä!:)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.