sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Ajatukset lomassa

Joskus sunnuntaisin illalla, varsinkin kesällä tuntuu epätodelliselta, että aamulla alkaa arki ja työ. Tottakai olen kiitollinen, että olen töissä ja vieläpä sellaisessa, josta pääsääntöisesti pidän. Kuitenkin tänään ajattelen  lähes lakkaamatta kuinka ihanaa olisi jäädä kotiin ja kesäkuun viettoon. Ja vaikka onkin ihan mukava työ niin ei, en ole niitä ihmisiä, jotka jatkaisivat työntekoa, jos miljoonien lottovoitto tulisi. Tai siis juu, miksei jonain päivänä esimerkiksi lomakotien tai kesäkahvilan pitäjänä jossain maaseudulla kilipukkien ja hevosten ympärillä, mutta tuskimpa sitäkään heti.

Kotona on niin mukava touhuta ja olla. Kun aurinko on vielä paistanut tänään niin mikäpä jottei tässä jo lomalle jäisi. Mutta kolme viikkoa vielä. Kolme! Nehän menee hujauksessa. Oikeasti työviikotkin menee hujauksessa ja ihan kivastikkin, kun vaan arjessa on takaisin kiinni.

Tänään on touhuttu monenlaista, mutta päällimmäisenä mielessä on iltanen ajelu autolla. Käytiin ajelemassa muuten vain maalaispitäjiä ja sitten ajettiin eräälle rannalle tässä meidän lähellä. Olipa hauska huomata kuinka ihana paikka on niin vieressä, jossa ei kuitenkaan koskaan ole käynyt. Muutaman kuvan ehdin napata ennen akun loppumista ja lisää kuvia aion ehdottomasti käydä ottamassa uuden kameran saapumisen myötä.
Lämmintä ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, olit lomalla tai et :)

6 kommenttia:

 1. Mikä maisema! Useinhan on niin,että ihan "kotonurkista" löytyy kivoja paikkoja mutta kun ovat niin lähellä niin ei niitä huomaa :)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tuollakin kulmilla olen käynyt, mutten juuri tuolla. Ehdottomasti uudestaankin menen :)

   Poista
 2. Mahtavat maisemat! Suomen kesä on kyllä niin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Vihreä ja paljon järviä. Kovasti aurinkoa vielä lisää odotellen.

   Poista
 3. Sama täällä, aurinkoisina aamuina tulee sellainen olo, että nyt kyllä pitäisi saada jäädä kotiin nauttimaan kesästä, vaikka työt sinänsä mieluisia olisivatkin. Mulla on lomaan vielä hitusen pidempi. Toisaalta ainakin meillä on vähän rauhallisempaa kesällä ja erilainen fiilis, joten eiköhän tässä jaksa sinnitellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt on taas jo viikonloppu kun tämän huomasin :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.