sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Heihei Helsinki

Oli ihana ja vielä monet kerrat hymyn huulille saava viikonlopppu Helsingissä. Voi kyllä, nyt oli kauan odotettu viikonloppu valtakunnallisen kirpputoritapahtuman Siivouspäivän merkeissä. Kuvia en liiemmin ottanut, kun keskityin seurusteluun ystävän kanssa ja lukuisiin aarteisiin. Mukaan tarttui hame, mekko, farkkuliivi, toppi, kaulakoru, pinssi, haaremihousut ja aivan niin ihana mallasjuoma kori. Tuollaista koria olen meille haaveillut jo useamman kuukauden ja nyt sain sellaisen sopuhintaan. Ihana, ihana. Tiedä sitten mistä paikkansa löytää, mutta varmasti löytää.
Käveltiin tunteja ja tunteja, hieman päämäärättömästikkin. Välillä syötiin jätskia kauppatorilla ja illan tullen syötiin ulkona ja puistoiltiin. Kyllä kelpasi. Tänään käytiin vielä maailma kylässä festareilla, jossa oli uskomattoman paljon väkeä, eikä ruuhkan takia sitten ihan omaan makuun enää ollut.

Tänään kävin myös toisen ystäväin ja hänen suloisen lapsensa saparopään kanssa Linnanmäellä. Kääk, huvipuistot on mukavia, vaikka ekstempore lähdön takia en vempaimissa käynytkään. Ehkä kesän mittaan pääsee laitteisiin saakka vielä itsekkin. Muutenkin oli mukava olla ja tietysti nähdä rakkaita.
Niin ihana reissu kun olikin, niin hyvä on olla myös kotona taas.

Mukavaa viikonalkua kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Helteinen Helsinki täynnä kivoja tapahtumia. Seuraavaa siivouspäivää aloinkin odottaa jo innolla ja silloin suuntaan taas Helsinkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuussa onkin jo uusi tapahtuma. Itse taidan jäädä kotikonnuille myymään vuorostaan :)

   Poista
 2. Me lähdemme keskiviikkona. Siellä on kiva käydä, mutta on aina niin ihana palata takaisin tänne omaan rauhaan maalle. Mutta onneksi makuja on monia. Toiset pitävät kaupungeista, toiset maaseudusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, onneksi meitä on moneen junaan. Itsekkin mielummin siellä vain käyn. Mielummin kotona kaikkiaan viihdyn, kun meilläkään kaupungissa.

   Poista
 3. Vaikka Helsinki ei muuten oikein iske, siis siten, etten oo koskaan halunnut muuttaa sinne, vaikka yhden kesän siellä töissä olinkin, mutta esim. Siivouspäivä-tapahtuma olis kyllä ollu kiva viettää siellä. Täälläpäin tällaiset tempaukset on niin paljon pienempiä. Meilläkin on kaks Mallasjuomakoria, mietin, mitä uusiokäyttöä niille keksisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuihin tapahtumiin olisi tosiaan kiva osallistua enemmänkin, varsinkin näin kesällä. Onneksi silloin tällöin voi piipahtaa, kun meiltä matkaa ei mahdottomia ole :)

   Poista
 4. Oli ihanaa nähdä ja lintsireissuoli Saparopäälle ihan huippujuttu! Siivouspäivä on kyllä niin ihana:)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.