sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Ei etäisyys, ei vuodetkaan / ystävyys..

On uskomatonta miten kaikista miljoonista ihmisistä on löytänyt joistakin juuri ne omansa. Uskomatonta kun on löytänyt ukkelin jonka kanssa voi hyvin ja joka haluaa olla minun kanssa. On uskomatonta kuinka on löytänyt ystäviä joiden kanssa ei ystävyys tule varmasti koskaan päättymään, tai ei ole pienintäkään ajatusta mikä ystävyyden voisi päättää.

On hyvä kun on tuttavia ja hyvän päivän kavereita joiden kanssa nähdä sattumalta, mutta viime vuosina on korostunut ja korostuu aina vain se, ettei määrällä ole oikeastaan mitään väliä, mutta ystävien laadulla ehdottomasti on. 

Ihan tietoisestikin ystäväpiiri on pienentynyt aika paljonkin ja  muun ajan vietän esimerkiksi mielummin kotona kuin vaikkapa hyvän päivän tuttavia tavaten. Mukavia ihmisiä tietysti on maailma täynnä ja tottakai välillä hauska heidänkin kanssa aikaa viettää, mutta ystävät on kuitenkin oma lukunsa.

Tänä viikonloppuna meillä oli yökylässä nuista tärkeimmistä muutamat. Me ei asuta samassa kaupungissa, mutta vuosi vuodelta ystävyys jatkuu ja kantaa vaikka välimatkaa jonkunverran  on ( ja kesästä lähtien ollut taas muutamakymmen kilometri vähemmän :) ) Hassua, ja ihan parasta kun joidenkin kanssa on niin mukava olla. Lähes jokakerta nähdessä mietin miten tiet on ikinä koskaan kohdannut ja miten ihmeessä jonkun kanssa voi olla niin samat ajatukset, arvomaailma ja  mielenkiinnon kohteet.

Tälläisen kauniin emalikipan ja maljakon kukkineen sain tuliaiseksi ja nuo vanhat esineet ja kirpputoriaarteet onkin niitä asioita jotka meitä jo hitsin vahvasti Hannan kanssa yhdistää. Jos haluat tutustua Hannan kirpparilöytöihin, ompeluihin ja kauniiseen kotiin niin kurkkaa ihmeessä blogiin varpaat kippuralla.Mukavaa alkanutta Lokakuuta ja sunnuntaita kaikille tänne löytäville. Pidetään rakkaista kiinni ja muistetaan ettei ole mitenkään itsestäänselvää että omistaa kaverin, saati ystävän.

9 kommenttia:

 1. Fiksuja sanoja! :) Ihanaa lokakuuta sinnekin. :)

  VastaaPoista
 2. Itselläni ei ole kuin muutama todella hyvä ystävä ja sitäkin rakkaimpia ovat. Samaa mieltä olen kanssasi noista ystävistä ja ystävyyden merkityksestä. ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihanasti kirjoitettu, olen niin samaa mieltä :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Näin se on - aihetta kiitollisuuteen <3

  VastaaPoista
 5. Ihana, mulle tuli itku, kiitos ja halaus sinulle,niin rakkaalle ystävälle <3 ja kyllä minuu niin taas nauratti kaikki yhteiset innostukset ja se miten jos silloin kun ei vielä tunnetukaan niin oltiin tykätty ihan samoista jutuista ja siitä ihanasta vihreästä mekosta jollasta en oo kuunaan nähny kellään (paitsi sinulla ja minulla ) :D Aurinkoa ja iloa huomiseen ja ihan jokaiseen päivään, ihan kohta taas nähdään <3

  VastaaPoista
 6. ♥♥ihana sinä! olisikin niin hauskaa tavata♥

  VastaaPoista
 7. Minullakin kävi tänään kiireen keskellä lapsuudenystävä kylässä, kyllä lämmitti mieltä <3 Ei etäisyys, ei vuodetkaan.

  VastaaPoista
 8. Itsellänikin on nykyään ystäväpiiri käynyt pieneksi, mutta joka kerta heitä nähdessä huomaan että parempi näin :) Vähemmän on enemmän.

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.