sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Sunnuntain touhuja ja Aadolf 6-vuotta.

Aina on joku touhuaminen mielessä. Lähes aina. Jos ei isompi, niin pienempi. Ja nyt tarkoitan siis kotiin liittyviä hommia. Tänään kaivoin muutaman lasipurnukan esille ja tuumin kuinka mukava tälläisiäkin on viedä tuliaiseksi kylään mennessä. Minusta on mukava yleensä antaa jotain itse tehtyä, vaikka nämä minun itsetekemät ei niitä suurimpia olekkaan. Nämä purnukat jää kotiin.Eilen meillä juhlittiin meidän pikkuherran, tuhannen touhun ja perheen ilopillerin 6-vuotis syntymäpäivä juhlia. Aadolf täytti viime kuussa vuosia, mutta minä mokoma erehdyin kuusta ja juhlittiin sankaria kuukauden myöhässä. Ei tuo duracell ollut erehdyksestä moksiskaan, vaan hyvin kelpasi lelu nytkin lahjaksi, kuin myös lohikakku humahti lähes kerralla suuhun.

Kultainen ystävä <3 ( Kuva on syksyltä, mutta ei herrasmies ole tuosta mihinkään muuttunut. )


Tänään eristettiin vintille vievää käytävää ja kovasti toivotaan, että veto välioven välissä vähenisi. Huh sähkölaskut, huhhei. Talven tullen kaipaan olohuoneeseen kovasti takkaa. Meillä on täällä takan paikka kyllä, mutta talon olohuoneen puoleisessa hormissa on hieman korjattavaa ennen kuin takkaa voi hankkia, saati ottaa käyttöön. Vielä joku päivä, vielä joku kaunis päivä..

Saunan ja leivinuunin hormi toisella puolella taloa onneksi toimii moitteettomasti ja näin ollen nakkaankin leivinuunin tulille ja touhuan kaalilootan tulemaan. 

Mukavaa sunnuntaita kaikille :)

10 kommenttia:

 1. Suloiset purnukat ja todella oiva lahjaidea! Onnea koiruudelle, suloinen on sankari.
  ps. Suklaalevykortteihin löytyy googlaamalla aika hyviä ohjeita netistä.
  Mukavaa viikonalkua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisia purnukoita on kyllä ni nopsa laittaa eteenpäin ja heti tulee pikkuisen persoonaa mukaan. Katsoinkin jo levykortti ohjeet ja joku väli testaan myös. Koiran puolesta kiitokset onnitteluista :)

   Poista
 2. Ihana koiruus teillä! Meilläkin on vietetty koiramaista sunnuntaita, mutta vähän eri syistä...
  Käyhän kurkkaamassa, kun ehdit;)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana koiruus myös sinulla. Kävin kurkkaamassa ja jätin tassunjäljen :)

   Poista
 3. Kivan söpö purkki-idea! Onnea myös suloiselle koiraherralle :)

  VastaaPoista
 4. Onnea ihanalle koiruudelle!
  Sähkölaskut pelottavat myös täällä, kun talo on puolet isompi kuin vanha koti. Onneksi meillä on takka, vaikka sitäkin pitäisi vähän korjailla. Lisäksi se on keltaista tiiltä, joten myös ulkoasu kaipaa kohentamista. Mutta kyllä sillä lämmittää voi. Se on myös ihana tunnelman luoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos koiruuden puolesta :) Takka on kyllä ihana tunnelman luoja varsinkin pienen tilan lämmittää hyvinkin tehokkaasti, vaan niin se vain pakkasten tullen kannattaa vällyä lisätä ja pistää töppöstä töppösen päälle.

   Poista
 5. Kuulumisia katsomassa. Sydämelliset onnittelut syntymäpäiväsankarille. Varsin komea herra.

  Onko noissa purkeissa tapettisydämet vai mitkä? Kiva idea kuitenkin!

  Takka olisi kyllä ihana. Naapuririvitalossa on ja katselen piipusta tupruavaa savua kateudella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komea herra kiittää ja minä ilahdun kun käyt katsomassa kuulumisia :) Käynkin tuota pikaa kurkistamassa kuuluuko sinulle uutta blogi rintamalla.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.