sunnuntai 17. elokuuta 2014

Omat koirat, onnen hiput. Haastetta pukkaa.


" Sä oot mun pieni rakas ystäväin, juosta kanssas mä saan lailla tuulen. Niin lämmin tunne herää sisälläin, kun sun haukkuas vain mä jossain kuulen.. " Turpeisen Timo se lauloi aikanaan näin tenavatähdessä ja voi miten minä siitä tykkäsin. Nyt tuo samainen kappale alkoi soimaan mielessäni kun koirapäivitystä suunnittelin. Aina tuo karvatassujen haukku ei tietystikkään lämmitä, jos ja kun se on väärässä paikassa. 

Meidän koirat : Annu ja Aadolf, minä pakahdun välillä rakkauden määrään, mitä nuo turilaat minussa herättää. Toki koiranomistajana on myös velvollisuuksia ja välillä kyllästymistä, esimerkiksi ( erityisesti ) karvojen imuoroinnin suhteen, mutta siitä viis, kun tälläiset ystävät olen elämääni saanut. Annu on meidän pian 11-vuotias kettumamma ja minun kannoilla paikassa kuin paikassa, kuin ihmisen mieli tuo haukku. Aadolf on talvella 6-vuotta täyttävä tuhannen touhun ilopilleri ja energiapakkaus. Koirista on esittelyt blogin alkupäässä tarkemmin.

Ajatus päivitykseen lähti ihanan blogin Casa-X : n ( Klik )  blogin Enneltä, joka tässä hetki sitten tuumaili, ettei ole montaakaan kuvaa ottanut yhdessä koiriensa kanssa. Aloin miettimään omia koiria ja huomasin, että koirien kuvia on hyvinkin paljon, jonkunverran on myös kuvia yhdessä koiran kanssa, mutta vähemmän kuvia, jossa on molemmat koirat mukanani. Ennelle kirjoitettuani hän tuumi, pitäsikö laittaa oikein haastetta koiranomistajille blogin kautta ja kyllä, PITÄISI :) Eli jos sinulla on koira tai koiria niin enemmän kuin mielelläni lukisin heistä kirjoituksen ja näkisin kuvan, jossa olet koirasi / koiriesi kanssa. Tiedän, että teissä lukoijoissa on koiranomistajia, joten näihin terveisiin terveisiä ainakin Annille, Irmastiinalle, Pepille ja Marikalle. Toki olisi ihana lukea muidenkin haukuista, joten otathan kopin, jos yhtään siltä tuntuu :)

Annua kiinnosti kovasti heinänsyönti ( tapansa mukaan :) ) ja Aadolffin pusuista ei tullut loppua ( tapansa mukaan :) ) Omat kuvat on nopeastikkin otettu, mutta en malttanut enää odottaa. Hmm, mikä siinä onkin kun täytyy kuvata 5 minuuttia ennen juhliin lähtöä. Eilen juhlittiin appiukon pyöreitä. Kiva ukkeli onkin :)


Nyt täytyy ryhdistäytyä blogeissa käymisen suhteen. On ollut hieman huolia ilmassa ja blogi ei ole ollut se ykkös juttu, niin vastauksetkin hieman kestää. Mutta kyllä tämä tästä taas..

Hyviä viikonalkua kaikille ja koirakamuille rapsutuksia <3

15 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy Remu, kikka ja Peppi. Blogissa ovat tainneet kaikki vilahtaa, täytyypä pistää korvan taakse tämä postausaihe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois ihana nähdä sinun postaus :) Onkohan minulla menny sinun koirat ohi vai onkohan he olleet blogissa ennen kun sinne löysin. Rapsutuksia heille <3

   Poista
 2. Kiitos Miia haasteesta. Täytyykin pyytää miestä napsimaan muutamia kuvia minusta ja Viivistä. Koirasi ovat ihania! Mukavaa työviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan jo kovasti päivitystäsi :) Viiville rapsutus ja sinulle mukavaa työviikkoa.

   Poista
 3. Koirat ovat suloisia, mutta onpas niiden emäntäkin nätti!
  Toivottavasti murheet pian helpottaa. <3

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos haasteesta....mutta, kun olen ottanut sen linjan, että en haasteisiin vastaa....ja vielä omalla kuvalla..huhuh...:)) Tämä ol
  n kyllä tosi mielenkintoinen haaste, joten pistän harkintaan, josko kuitenkin vastaan..:)
  Niilo on siitä hyvä rotu, että karvaa ei lähde, mutta se karva on senverran kikkuraa, että kaikki hiekka ja roskat kantautuvat sisälle...ja ihan vaan näin sinulle kerron, että sänkyyn....eihän koira saa sängyllä nukkua...:)) No Niilo ei olekkaan mikään tavallinen koira....vaan puoliksi vauva♥♥ Ymmärrät varmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin olisitko joskus laittanut ettet vastaile, mutta kokeillaampas kuitenkin :) Niilolle mukavia syyspäiviä sängylle ( meilläkin usein koirat sänkyyn eksyy ) :)

   Poista
 5. ♥oi,miten ihania kuvia! Minulla ei ole koiraa, vaan lapsillani on :) ja saan iloita heidän koiristaan :)

  VastaaPoista
 6. Koirat on parhaita ystäviä... Kukapa muu katsoo sinua suoraan silmiin ja näin kertoo siitä miten tärkeä olet; ilman vaatimuksia tai takaa-ajatuksia. ( No, ehkä muutama rapsutus, kiitos)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat on kyllä ystävistä ehkä uskolisimpia <3 Siinä ne nytkin kylki kyljessä tuhisee, ilman kiirettä mihinkään. Kiva kun olet käynyt.

   Poista
 7. Suloisia tyyppejä. Varsin kivat nuo valokuvat, etenkin tuo viimeinen suukotuskuva :D

  VastaaPoista
 8. Ihania koiria sinulla! :) Pitäisi tosiaan otattaa enemmän kuvia yhdessä koirien kanssa.

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.