sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Terveiset Turkista :)

Täällä sitä ollaan kotona taas. Viikko pyörähdettiin Turkin lämmössä ja loppumattomassa auringossa. Yöllä tultiin kotiin hyvin mielin ja ruskettunein ihoin. Matka meni oikein hyvin ja seuraavat pari päivää taidan huokaista omissa oloissani. 

Aurinko paistoi taivaan täydeltä ja aurinogossa loikoiltiinkin paljon. Uima-allas alue oli iso ja viihtyisä, kuin koko hotelli. Rannalla käytiin useampi kerta ja meressä uitiin aaltojen pyörteissä. Ne aallot ne ne onkin kovasti mieleeni :) Käveltiin tunteja ja tunteja, kierrettiin kaupunkia ristiin rastiin, syötiin hyvin pitkiä illallisia sekä istuttiin milloin drinksuilla kuin tuorepuristetuilla smoothieilla. Käytiin myös päivän laivareissulla, joka oli ehdottomasti yksi reissun parhaita hetkiä. 

Itselleni tämä oli toinen kerta Turkin Alanyassa. Ukkelille reissu Alanyaan oli vähintään neljäs, jopa viides kerta. Ukkeli on käynyt jo lapsena siellä pari kertaa. Suosittelemme kyllä paikkaa ehdottomasti, jos haluaa takuuvarmaan lämpöön nopeasti ja suht edullisesti. Jos joskus kuulee parjauksia Turkista tai lähinnä siitä kuinka paljon siellä on Suomalaisia, niin oma näkemys ei kohtaa täysin ainakaan sitä, että Suomalaisia nyt joka kulmalla vastaan tulisi. Esimerkiksi me oltiin isossa ja suositussa hotellissa ja tietoisesti tavattiin ainoastaan toinen kaksikko Suomalaisia siellä lisäksemme. Toki Turkissa kulttuuriin ja tapoihin kuuluu se, että kaupankäyntiä tehdään hyvinkin tunteikkaasti ja tullaan lähemmäs ihmistä, kuin ehkä täällä meillä on totuttu. Loppuvaiheessa tämä alkoi itseä hieman ahdistamaan, kun kuitenkin viihdyn niin paljon myös rauhassa ja yksin. Kaikenkaikkiaan hyvä, lämmin kokemus kohteesta. Kaikkiaan hyvä, luottavainen ja turvallinen olo tuolla on matkustaessa. Seuraavalla kerralla kuitenkin menemme jonnekkin toisaalle, riippumatta mitenkään Turkista paikkana.

Nyt on kiirus lukemaan teidän viime viikon postauksia ja tekemään kunnon ruisleivät niin en malta kirjoitella sen enemää kuin : Kaikki hyvin ja lomaa puolet jäljellä <3

-Miia

10 kommenttia:

 1. Olemme joskus kauan sitten käyneet Alanyassa...varmasti on paikka muuttunut siitä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan. Turistit tuo paljon uutta, mutta toivottavasti tämäkin paikka säilyttää paljon omaansa ja kulttuuriaan.

   Poista
 2. Kivalta, ja lämpimältä näyttää..!

  VastaaPoista
 3. ♥ vauuuu, tahtois tuonne! näyttää mahtavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä :) Kiva kun olet tullut vastavierailulle.

   Poista
 4. Ihanan värikästä ja tuo meri! Ihan mahtavaa, kun oot saanut tuolla lomailla, mutta lomaa on vielä Suomen kesästäkin nauttimiseen jäljellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meri on uskomaton <3 Nyt hyvä totta lomailla Suomessakin vielä.

   Poista
 5. Todella kauniita kuvia! varmasti ollut ihana reissu <3

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.